Marie Maas, 53 Jaar

"Na jaren jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging*"

Na jarenlang jojo'en was PowerSlim mijn laatste poging om definitief gewicht te verliezen. Mocht deze afvalpoging mislukken, had ik mij voorgenomen om een maagverkleining te ondergaan.

Gelukkig is het afvallen met behulp van PowerSlim een succes gebleken en is een ingreep als een maagverkleining overbodig. Zelfs met een maagverkleining moet men op de voeding letten, met alle gevolgen van dien.

Ik voelde me niet meer gezond, dus er moest iets gebeuren. Een vriendin van me had ook het PowerSlim programma gevolgd en zij raadde me aan om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt. Gedurende deze afspraak moest ik op de weegschaal. Jeetje... Ik wist niet hoe snel ik van de weegschaal af moest komen. Ik zei, dit getal wil ik nooit meer zien, mijn knop was meteen om.

Na Pasen ben ik begonnen. Ik heb me strikt aan de voorgeschreven hoeveelheden gehouden en viel wekelijks af. Ik kreeg er zelfs een kik van. Tijdens vakanties en feestdagen heb ik mijn eetpatroon iets aangepast. Ik koos nog steeds voor verantwoorde producten maar lette hierbij niet zozeer op de hoeveelheden, en zelfs toen nog vermagerde ik.

Mijn vetmassa is door PowerSlim letterlijk en figuurlijk gesmolten. Iets dat ik nooit voor mogelijk heb gehouden. PowerSlim heeft me laten inzien dat je door anders en gezond te eten, dat overigens ook nog heel lekker is, je streefgewicht kunt bereiken. Ze hebben heel veel verschillende producten die je kunt uitproberen. Uiteindelijk weet je welke producten je lekker vindt en stel je zelf je eetmomenten samen. Ik zou het bijna jammer vinden als ik ze binnenkort niet meer nodig heb.

Zonder ondersteuning zou ik mijn streefgewicht nooit behaald hebben. Mijn dank is groot aan mijn deskundige PowerSlim coach die ik werkelijk dag en nacht kon appen voor al mijn vragen. Maar ik ben ook heel blij met de ondersteuning van mijn dochters, die mij op moeilijke momenten kracht gaven om door te zetten.

PowerSlim is geen dieet, maar een levensstijl en die bevalt me goed. Ik voel me gezond, slank en sterk. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk heeft PowerSlim mij sterker gemaakt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en stel mijzelf nu voorop, want dit is altijd anders geweest. Is PowerSlim makkelijk? Ja en nee. Makkelijk door de super begeleiding en de heerlijke producten en recepten, maar moeilijk omdat je sterk moet blijven als de verleiding groot is. Voor dit laatste heb ik mijn diëtiste en dochters. Samen staan we sterk!
Ik wil mijn gewicht voor en na niet kenbaar maken. De foto's zeggen meer dan genoeg!

Ik krijg super veel complimenten sinds ik zoveel gewicht ben verloren. Uit bezorgdheid vond mijn vader mijn overgewicht nooit fijn. Het allermooiste compliment dat ik heb gekregen, is dat van mijn vader. Hij zei letterlijk “nu ben je genoeg afgevallen, tijd om te stoppen”.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer