Petra Kapitein, 52 Jaar

"Nooit gedacht dat dit me ging lukken!*"

Ik ben Petra Kapitein en 51 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen en 7 kleinkinderen.

Na mijn bevalling van onze tweeling ben ik aardig wat kilo’s bijgekomen op onverklaarbare wijze.

Na verschillende diëten en hulp van een diëtiste lukte het me nooit om onder het magische getal van 100 kilo te komen. Tot afgelopen juni 2018. Op Facebook kwam ik een advertentie van PowerSlim tegen en het was net of het zo moest zijn, want toevallig was ik net op het punt gekomen dat ik nu echt klaar was met mijn overgewicht.

Ik zocht op de site naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt en schreef me in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De volgende dag werd ik benaderd door mijn coach en heb ik een afspraak gemaakt. Zij gaf me uitleg over de mogelijkheden met PowerSlim en wist me te enthousiasmeren.

Ze vroeg me naar mijn eerste doel en ik durfde eigenlijk niet uit te spreken dat mijn eerste doel de 3 cijfers van de weegschaal wilde hebben. Want ja, dat was een eindje weg. Daar moest ik 22,1 kg voor vermageren. Toen ik het haar vertelde zei ze niet: "Petra, je moet je doel bijstellen" wat mij eigenlijk verbaasde. Zij zei juist dat het me met PowerSlim ging lukken, en haar enthousiasme bracht mij juist nog meer motivatie.

Alleen mijn man en mijn jongste dochter waren op de hoogte dat ik gestart was.

Toen ik 16 kg was afgevallen kreeg ik steeds meer complimenten uit mijn omgeving en vroegen mensen aan me of ik aan het lijnen was. Daarop antwoorde ik dat ik was gestart met het PowerSlim programma en hulp krijg van twee fantastische coaches!

Toen ik op de weegschaal ging staan bij mijn coach en ik onder de 3 cijfers kwam, weet ik niet meer wie het trotst was, Quirine of ik! Als ik in de spiegel keek zag ik nog niet dat ik er goed uitzag, totdat mijn coach een foto van me nam en deze mij liet zien. Wauw zei ik, ben ik dat echt?! Wat zie ik er goed uit. Zo leerden mijn coaches me om trots te zijn op mezelf.

Door PowerSlim is mijn levenswijze veranderd. Elke week ga ik weer met plezier naar Beauty & Contour toe. Ik krijg tips wat betreft mijn voeding en zelfs kledingadviezen waardoor mijn zekerheid over mijn lichaam beter wordt! Want ja iedereen ziet dat ik ben vermagerd. Mijn zelfvertrouwen groeit met de week. Mijn coach heeft me geleerd om trots te zijn op mijn resultaten.

Ik ben vandaag precies een half jaar geleden gestart met PowerSlim en ik mag met veel trots vertellen dat ik nu 36,3 kg ben kwijtgeraakt en hoop ze nooit meer terug te krijgen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer