Lianne van Dijk, 30 Jaar

"Nu begin ik iedere dag met een lach!*"

Een nieuw jaar – een nieuwe kans, zo ging ik 2018 in. Ik was al geruime tijd te zwaar en dat zat me zo dwars... Wat me nog meer dwars zat: ik had al een paar pogingen gewaagd om te vermageren. Onder andere bij een diëtist. Ik verloor dan wel wat gewicht, maar het kwam er ook weer bij. Vooral als ik stress ervaar loopt mijn gewicht gevaar, om het maar eens dichterlijk uit te drukken.

Gelukkig stond ik niet alleen in mijn wens om te vermageren. Mijn moeder wilde ook wat kilootjes kwijt. Omdat we goede berichten hoorden over PowerSlim, zijn we eens met een coach bij ons in de buurt gaan praten. Het principe van PowerSlim sprak ons aan: je kunt gewoon eten, driemaal per dag en tussen de maaltijden mag je ook een tussendoortje. De producten zijn anders samengesteld, koolhydraatarm en eiwitrijk. Dat is het geheim achter het goede effect.

Ik had enorm veel baat bij de producten en de weegmomenten bij mijn coach. Het is leuk om lekker te eten en toch te vermageren. Ik ben superblij met het resultaat: mijn kleding staat leuker, ik heb veel meer energie en voel me gezond. Big smile voor PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer