Lianne van Dijk, 31 Jaar

"Nu begin ik iedere dag met een lach!*"

Een nieuw jaar – een nieuwe kans, zo ging ik 2018 in. Ik was al geruime tijd te zwaar en dat zat me zo dwars... Wat me nog meer dwars zat: ik had al een paar pogingen gewaagd om te vermageren. Onder andere bij een diëtist. Ik verloor dan wel wat gewicht, maar het kwam er ook weer bij. Vooral als ik stress ervaar loopt mijn gewicht gevaar, om het maar eens dichterlijk uit te drukken.

Gelukkig stond ik niet alleen in mijn wens om te vermageren. Mijn moeder wilde ook wat kilootjes kwijt. Omdat we goede berichten hoorden over PowerSlim, zijn we eens met een coach bij ons in de buurt gaan praten. Het principe van PowerSlim sprak ons aan: je kunt gewoon eten, driemaal per dag en tussen de maaltijden mag je ook een tussendoortje. De producten zijn anders samengesteld, koolhydraatarm en eiwitrijk. Dat is het geheim achter het goede effect.

Ik had enorm veel baat bij de producten en de weegmomenten bij mijn coach. Het is leuk om lekker te eten en toch te vermageren. Ik ben superblij met het resultaat: mijn kleding staat leuker, ik heb veel meer energie en voel me gezond. Big smile voor PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer