Mieke Davidse, 55 Jaar

"Om de drie uur eten is geen straf*"

Mijn PowerSlim verhaal begint als ik het gewicht van 106 kg heb bereikt. De top was bereikt. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en kreeg allerlei klachten. Online ging ik op zoek naar meer informatie over PowerSlim en dat sprak me aan. 

Na diverse afvalpogingen waar ik ook al met coaches had gewerkt kwam ik bij Mieke terecht. En één ding is mij in de afgelopen jaren wel duidelijk geworden, als je een persoonlijke coach hebt die naar je luistert en ook jouw beperking en obstakels meeneemt in het proces van afvallen dan heb je een goede persoonlijke begeleider gevonden. Dat was Mieke. Zoek een coach die bij je past.

Na ons kennismakingsgesprek ben ik direct de volgende dag begonnen met het PowerSlim programma. Ik kon gewoon met mijn gezin mee eten dus ik kon meteen aan de slag. Aten zij op zaterdag een lekker broodje, dan nam ik ook een broodje. Aten zij een pannenkoek, dan koos ik een PowerSlim pannenkoek. Pakten de kinderen een koekje, dan nam ik een heerlijke reep. Om de drie uur eten is geen straf.

Tijdens het intakegesprek heb ik al meteen aangegeven dat ik niet kan sporten vanwege klachten aan mij knie en dat dit ook niet in mijn levensstijl past. Mijn coach heeft er dan ook niet op aangedrongen om toch te gaan sporten maar heeft mij met positieve gesprekken en extra motivatie mijn door mijn PowerSlim traject gecoacht. We hadden fijne en persoonlijke gesprekken, waardoor ik super gemotiveerd bleef.

Mijn PowerSlim coach heeft me vaak gesteund door naar mijn verhalen te luisteren. Ze heeft het hele proces naast me gestaan en niet tegenover me. We spraken over de knelpunten van afgelopen week, hoe mensen in je omgeving reagereren en hoe je daarmee om moet gaan. Ze leerde me om naar mezelf te kijken en gaf me de kracht om door te gaan.

Ik heb het PowerSlim programma niet als zwaar ervaren. Ik kreeg er plezier in om weer lekker te koken. Mijn eyeopener was dan ook dat je gewoon 5 tot 6 keer op een dag kunt eten en daarmee je toch kunt afvallen, zonder te sporten. De melkchocolade chunk was mijn favoriete PowerSlim product. Ik kon hier heerlijk van genieten, met een kop koffie creeerde ik dan echt een verwenmomentje voor mezelf. Door de vele producten is het voor iedereen mogelijk om een lekkere maaltijd te maken. Ik haalde ook veel inspiratie uit het fijne kookboek. Ik pas de beperkte koolhydraatinname nog steeds toe.

Tijdens het programma heb ik weer geleerd om goed voor mezelf te zorgen. 

Toen mijn doel in zicht kwam brak het coronavirus uit. Ik durfde de deur niet uit omdat ik een risicogroep ben, maar mijn coach kwam lief de producten bij mij thuis brengen. We hielden contact via de telefoon. Op een gegeven moment ging ik over op normale voeding, op eigen kracht met de kennis die ik van mijn coach had geleerd. Toen ik drie maanden later weer bij haar langs kwam bleek dat ik gewoon stabiel was gebleven! We zijn toen samen de puntjes op de i gaan zetten en afgelopen juli tikte ik eindelijk mijn doel aan.

Door PowerSlim ben ik een heel ander mens geworden. Ik ben 32 kilo vermagerd en zit nu weer lekker in mijn vel. Ik kan de wereld weer aan, na jaren waarin ik te zwaar en doodongelukkig was. Ik ga de straat weer op en durf me te laten zien. Er staat nu iemand die trots is op zichzelf.

Ook het behouden van mijn streefgewicht gaat me goed af. Toen ik mijn doel bereikte kocht ik nieuwe kookboeken, die mijn nieuwe levensstijl passen zodat ik mijn gezonde eetpatroon vol nieuwe inspiratie kan blijven doorzetten. Daarnaast krijg ik nog een jaar lang nabegeleiding van mijn coach. Ook mijn twee kinderen, collega’s en vriendinnen steunen me. Met zoveel mensen die weten dat ik zo mijn best heb gedaan om dit te bereiken, kan het niet zijn dat ik terugval in het oude patroon.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer