Natasja Groot, 48 Jaar

"Ondanks de overgang is het vermageren goed gedaan!* "

Eind augustus 2018 ben ik met PowerSlim begonnen na een ziekteproces en rouwperiode van een dierbare. Mijn lichaam was ook veranderd doordat ik in de overgang zit. Op het intakegesprek woog ik voor mezelf veel te veel, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

PowerSlim is schakelen naar een gezonde leefstijl met 6x per dag een eetmoment. Je hoeft totaal geen honger te lijden. De PowerSlim producten zijn eenvoudig in gebruik en mede door de recepten uit het boek eet je gevarieerd en toch een makkelijke, snelle en gezonde maaltijd. Het ene product smaakt beter als het andere, maar voor ieder wat wils.

De PowerSlim Balance producten zijn ook voor mijn gezinsleden lekker, die niet op hun gewicht hoeven te letten.

Mede door de gastvriendelijke benadering van mijn PowerSlim coach, haar handige adviezen en slimme tips steunt zij mij om door te zetten. Ik zit al een tijdje in de balansfase en het gaat goed.

Mijn gewicht schommelt lichtjes binnen een mooie marge en ik zit door het totale gewichtsverlies veel beter in mijn vel.

Stephanie, bedankt voor je hulp tot nu toe en ik zie je volgende maand gewoon weer! Want ik blijf nog een jaar lang langskomen om ook te leren mijn gezonde levensstijl zelfstandig voort te zetten en in balans te blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer