Natasja Groot, 48 Jaar

"Ondanks de overgang is het vermageren goed gedaan!* "

Eind augustus 2018 ben ik met PowerSlim begonnen na een ziekteproces en rouwperiode van een dierbare. Mijn lichaam was ook veranderd doordat ik in de overgang zit. Op het intakegesprek woog ik voor mezelf veel te veel, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

PowerSlim is schakelen naar een gezonde leefstijl met 6x per dag een eetmoment. Je hoeft totaal geen honger te lijden. De PowerSlim producten zijn eenvoudig in gebruik en mede door de recepten uit het boek eet je gevarieerd en toch een makkelijke, snelle en gezonde maaltijd. Het ene product smaakt beter als het andere, maar voor ieder wat wils.

De PowerSlim Balance producten zijn ook voor mijn gezinsleden lekker, die niet op hun gewicht hoeven te letten.

Mede door de gastvriendelijke benadering van mijn PowerSlim coach, haar handige adviezen en slimme tips steunt zij mij om door te zetten. Ik zit al een tijdje in de balansfase en het gaat goed.

Mijn gewicht schommelt lichtjes binnen een mooie marge en ik zit door het totale gewichtsverlies veel beter in mijn vel.

Stephanie, bedankt voor je hulp tot nu toe en ik zie je volgende maand gewoon weer! Want ik blijf nog een jaar lang langskomen om ook te leren mijn gezonde levensstijl zelfstandig voort te zetten en in balans te blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer