Marion Sars, 55 Jaar

"Ondanks de overgang lukte het mij toch om kilo’s te verliezen!*"

Mijn hele leven heb ik al aanleg om dikker te worden. Daardoor heb ik ook al heel wat diëten gevolgd. Bij ieder dieet vermagerde ik, maar op gewicht blijven, was het moeilijkste van alles. Toen ik vorig jaar in de overgang kwam vlogen de kilo’s eraan. Ik dacht met al mijn dieet ervaringen dat ik het wel zelf zou kunnen om weer af te vallen. Maar wat ik ook probeerde, droge crackers en yoghurt, ik viel niet af. Mijn kleding paste niet meer, ik kreeg maagvorming waardoor ik met bukken kortademig werd. Kortom, ik voelde me allesbehalve aantrekkelijk en fit.

Op een netwerkbijeenkomst kwam ik een PowerSlim coach bij mij uit de buurt tegen. Zij vertelde me dat ze mij wel kon helpen. ‘Ook als je in de overgang zit?’ vroeg ik nog. ‘Jazeker’, zei ze. Die woorden bleven in mijn hoofd zitten, totdat ik het besluit nam en haar belde om een afspraak in te plannen.

In het begin had ik wel wat twijfels, omdat ik toch al bezig was met lijnen maar steeds niets afviel. Na het intakegesprek ben ik meteen begonnen met het starterspakket. Ik at meer dan ik gewend was, 6 keer per dag, en toch vlogen de kilo’s eraf! Blijkbaar at ik voorheen dus niet gezond genoeg en in een verkeerde frequentie. Nu ik minder koolhydraten eet en het juiste eetpatroon aanhoudt bereik ik wel resultaat!

Nu ik 18 kilo ben vermagerd heb ik veel meer zelfvertrouwen. Ik voel me fitter, mijn kleding staat weer leuker en ook krijg ik veel complimentjes.

Ook ga ik nu veel bewuster om met het bereiden van mijn maaltijden. Ik ben iemand die van veel afwisseling houd en niet iedere week hetzelfde wil eten. Dat was wel even een uitdaging, maar het is me allemaal gelukt. Voorlopig blijf ik nog keurig op mijn gewicht en ik val zelfs nog steeds wat af. Niet veel meer in kilo’s, maar meer in grammen. Uiteindelijk verlies ik nog steeds vet!

Mijn grootste uitdagingen waren etentjes en vakanties. We runnen ons eigen bedrijf en hebben regelmatig etentjes en als we tijd over hebben kunnen we echt genieten van korte vakanties. Met de etentjes viel het allemaal gelukkig mee, want dan kun je nog rekening houden met wat je wel of niet mag eten. In de vakanties nam ik mijn PowerSlim producten mee. Het lukte me prima om mijn gezonde levensstijl ook daar voort te zetten. Dus dat was een hele overwinning.

Het was voor mij een echte eyeopener dat ik ondanks de overgang toch kilo’s kon verliezen. Geweldig! Ondanks dat ik toch op zijn tijd nog wel een wijntje drink (inmiddels ben ik gewend aan droge witte wijn in plaats van zoete) en ook mijn toastje: een plakje komkommer met een stukje Franse kaas. De rest van de week let ik dan weer goed op om de balans erin te houden. Zo hou je het ook langer vol en het is allemaal heel goed te doen.

Als je net als ik op een koolhydraatarme manier wil vermageren zou ik je de volgende tip willen geven: doe het altijd onder de juiste begeleiding en met goede producten. Daarom adviseer ik PowerSlim! In het begin moet je het even onder de knie krijgen, verse maaltijden bereiden met de juiste producten. Maar inmiddels heb ik al zoveel recepten verzameld dat ik nu wel vooruit kan en weet waar ik op moet letten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer