Maxime, 25 Jaar

"Ook als ik uit eten ga kan ik koolhydraatarme keuzes maken*"

Nadat mijn moeder een succesvol begin had gemaakt met het PowerSlim programma, vroeg ze of ik ook mee wilde doen. Mijn doel was al heel lang om tien kilo te vermageren maar vaak kwam ik maar tot 5 kilo. Ik begon dan ook wat sceptisch, maar het afslanken ging super gemakkelijk.

Ik heb heerlijk gegeten en ik weet nu precies wat ik beter wel en niet kan eten om op gewicht te blijven. In het verleden hebben mijn moeder en ik wel vaker samen een dieet gevolgd, waarmee ik wel vermagerde maar uiteindelijk kwamen de kilo’s ook weer terug. Het fijnste van PowerSlim vind ik persoonlijke begeleiding van mijn coach, ook nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt.

Verder heb ik ook meer plezier in koken gekregen omdat we een heleboel nieuwe recepten hebben geprobeerd. Zo ben ik gek op de croissantjes van PowerSlim. Ik kwam er achter dat gezond koken ook gewoon makkelijk en snel kan zijn! Maar ook wanneer ik uit eten ga, weet ik nu precies wat ik kan bestellen. Dit maakt het makkelijker om me aan deze levensstijl te houden.

Voornamelijk in het begin kreeg ik complimentjes omdat het vermageren dan het snelst gaat en je toen het meeste verschil zag. Ik hoop vooral dat ik over een jaar weer een compliment verdien omdat ik mijn ideale gewicht behouden heb!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer