Karin Dekkers, 37 Jaar

"Ook het jaar nabegeleiding sprak mij erg aan*"

Nadat ik meerdere diëten de afgelopen jaren heb gevolgd, bleef ik steeds in dezelfde valkuil vallen. Het afvallen lukte wel maar daarna op gewicht blijven was me nog nooit gelukt.

Na twee bevallingen en wat dieptepunten later dacht ik ‘Het is nu of nooit’. Ik zocht een manier om te vermageren die ik kan toepassen binnen mijn werk en gezinsleven. Ik werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp en ben moeder van twee jonge kinderen.

Ik ben op internet gaan zoeken en kwam steeds bij PowerSlim uit. Ik ben me gaan verdiepen in het PowerSlim programma en dat sprak me heel erg aan. Een koolhydraatarm eetpatroon met zes eetmomenten op een dag en persoonlijke begeleiding van een coach. Ook het jaar nabegeleiding na het behalen van je streefgewicht sprak mij aan. Dat is immers iets waar ik altijd veel moeite mee had. Dat sporten niet heel belangrijk was vond ik ook fijn, ik ben niet zo sportief en heb daar ook weinig tijd voor. Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb contact gezocht met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Door mijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp werk ik erg onregelmatig en ben ik afhankelijk van de drukte tijdens mijn werk of ik kan eten of niet. Doordat ik zes eetmomenten op een dag heb, zit ik steeds vol en heb ik voldoende energie om tijdens het werk te kunnen presteren. De PowerSlim producten zijn heerlijk en er is voor ieder wat wils. Of je nu van hartig houdt of van zoet, er zit altijd wel wat tussen.

Dankzij PowerSlim en mijn coach heb ik nu een andere leefstijl gevonden waar ik me zeer prettig bij voel. Ik zit nog in de stabilisatiefase, dus klaar ben ik nog niet. Maar ik heb er vertrouwen in dat het me gaat lukken. Ik heb zelfs mijn crosstrainer weer uit het stof gehaald en ben gaan sporten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer