Dorine van de Goor 60 Jaar

Ook in het belangrijke nazorgtraject helpt mijn coach me!*

PowerSlim: het werkt…’. Dit hoorde ik enkele dames zeggen bij de gratis workshop voedingsetiketten lezen waarvoor ik me had aangemeld bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Dezelfde avond heb ik heb een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en ben nog diezelfde week begonnen met PowerSlim!

Koolhydraatarm eten, weer zelf koken, zonder al die kant-en-klare bewerkte producten. In 3 fases afvallen door het eten van gezonde voeding en producten van PowerSlim. Het waren lekkere producten, voldoende eetmomenten en fijne begeleiding van mijn coach!

Ook in het zo belangrijke nazorgtraject voor gewichtsbehoud helpt mijn coach mij goed en de nieuwe PowerSlim Balance producten waarmee je lekker op gewicht blijft, passen daar perfect bij! Ik zit beter in m'n vel en shoppen is weer leuk. PS: Het werkt!! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer