Christa van Eeten-van den Bogerd 41 Jaar

Ook jij kan het, als je zelf maar achter je besluit staat*

Eind januari 2020 ben ik gestart met PowerSlim. Na twee zwangerschappen en een hernia was ik op mijn zwaarst. Ik dacht: ‘Er moet nu iets gebeuren, het is nu of nooit’. Mijn schoonzus was gestart met het PowerSlim programma en was daar erg enthousiast over. Na een kennismakingsgesprek met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, ben ik ervoor gegaan.

Nu ruim een jaar later, ben ik ruim 37 kilo afgevallen en alweer 5 maanden stabiel. Het blijft een levensstijl, en die hoop ik nu met hulp van PowerSlim en mijn coach te behouden. Dat wordt het moeilijkste. Maar ook daar heb ik vertrouwen in, omdat Pauline me in de gaten blijft houden.  Ook na het behalen van mijn streefgewicht blijft mijn PowerSlim coach me nog een jaar lang nabegeleiding geven. 

Ik raad iedereen PowerSlim aan. Je kunt lekker en gevarieerd eten en het is mij achteraf heel erg meegevallen. Als je maar zelf achter je besluit staat en er voor gaat, dan kan iedereen het! Ook dankzij mijn coach. Die me iedere week bleef motiveren, heel enthousiast is en met me meedenkt, in mogelijkheden. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer