Katrien Lievens, 37 Jaar uit Geel

"Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

14 februari 2019, voor velen de dag van de liefde maar voor mij was het de start van mijn nieuwe gezonde leven! Het getal op de weegschaal, dat in de loop der jaren aangroeide, deed mij de stap naar PowerSlim zetten.

Vol goede moed stapte ik mijn een PowerSlim center bij mij in de buurt binnen, waar ik Ik mijn goedlachse en inspirerende coach ontmoette. Na een gezellig intakegesprek, leer ik hoe het PowerSlim programma werkt en ontvang ik handige tips om aan de slag te gaan met mijn starterspakket. Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Met het starterspakket ontdek je de eerste week de meeste producten uit het gamma van PowerSlim. Vanaf de tweede week stelde ik zelf mijn menu samen met de PowerSlim producten die ik lekker vind. PowerSlim is perfect toepasbaar in mijn druk dagelijks leven. Met 6 eetmomenten per dag, handige en lekkere tussendoortjes, makkelijke en snelle recepten en dankzij de wekelijkse opvolging bij mijn coach.

Inmiddels heb ik ook geleerd gezondere en bewustere keuzes te maken. Ik combineer mijn gezonde eetpatroon met sport en hierdoor krijg ik het gevoel dat ik de wereld helemaal terug aankan! Ondertussen ben ik 10 kilo vermagerd, voel ik mij energieker, vrolijker, fitter en gezonder. ‘Anders eten, beter leven!’ Dat is mijn nieuwe motto. En uiteraard is het niet altijd even makkelijk en gaat het gewichtsverlies niet altijd zo snel als je wil, maar denk aan je doel op lange termijn, werk aan je karakter en het lukt je zeker en vast wel!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer