Phyllis Vaessen, 52 Jaar

"Ook tijdens een dipje wist mijn coach me weer te motiveren!*"

Het is voorjaar 2019. Het wordt weer tijd om te kijken hoe mijn lievelingsjurkje zit na de winter..

En dat valt tegen, het zit niet meer lekker, het zit gespannen om mijn heupen en ook de taille flatteert niet meer. Balen!

Op Facebook zie ik PowerSlim voorbijkomen. Wat is dat? Nieuwsgierig geworden stuur ik een PowerSlim coach bij mij in de buurt een berichtje over het gevecht met mijn lievelingsjurkje. Ze nodigt me uit om vrijblijvend te komen praten over PowerSlim.

Het klikt meteen tussen ons en 1,5 uur later ga ik met een startpakket weer naar buiten. 1 april ben ik begonnen en ik kan alleen maar zeggen: super! Het kostte me weinig moeite, de producten uit het PowerSlim assortiment zijn lekker en ook zijn er lekkere snacks! Elke week ging ik bij mijn coach langs en zag ik de kilo’s er af vliegen. 

Ondertussen leerde ik van mijn coach hoe je een gezonde verantwoorde maaltijd op tafel zet. Voor rijst en pasta is er ook een prima vervanger. Mijn coach heeft altijd goede tips en weetjes. Ook tijdens een dipje trok ze me er met haar positiviteit weer uit!

Ondertussen ben ik 15 kilo vermagerd en zit ik weer heerlijk in mijn vel!

Alleen dat lievelingsjurkje.. dat is nu te groot.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer