Yvonne en Cornelis, 62 Jaar

"Ook weekenden en vakanties gingen ons goed af!*"

Wij zijn Yvonne en Cornelis, net 60 jaar en hebben nog reuze veel plannen. We werken allebei nog, in de zorg en in de glasfabriek. We vinden het leuk om te kamperen, te fietsen en zijn eigenlijk altijd wel in voor een feestje.

Door al die gezelligheid zijn we de afgelopen jaren beide wat zwaarder geworden. Of anders gezegd: veel zwaarder geworden, we kregen beiden zelfs last van ons overgewicht. Dit voorjaar besloten we samen om wat aan ons gewicht te gaan doen.  

We kennen diverse mensen die met PowerSlim succesvol zijn vermagerd en daarom zijn wij ook eens gaan praten met een PowerSlim coach bij ons in de buurt. Na een uurtje waren we heel wat wijzer en enthousiaster. Gewapend met twee starterspakketten en goede voornemens gingen we naar huis.

We kijken terug op hele leuke maanden. Het volgen van het PowerSlim programma ging prima en daarnaast is het ook heel leuk om het samen te doen. Het kookboek staat vol met lekkere een eenvoudige gerechten. De tussendoortjes zorgen ervoor dat je de dag goed doorkomt. Het was leuk om te merken dat PowerSlim regelmatig met nieuwe producten en nieuwe recepten komt. We hebben het geen moment saai gevonden. Ook in het weekend en tijdens vakanties hebben we ons goed aan het programma kunnen houden.

Beide lukte het ons om ons doel te bereiken! Yvonne is 15 kilo vermagerd en Cornelis ruim 30 kilo. We blijven het komend jaar onze coach nog bezoeken, want dit gewicht willen we graag ook vasthouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer