Yvonne en Cornelis, 61 Jaar

"Ook weekenden en vakanties gingen ons goed af!*"

Wij zijn Yvonne en Cornelis, net 60 jaar en hebben nog reuze veel plannen. We werken allebei nog, in de zorg en in de glasfabriek. We vinden het leuk om te kamperen, te fietsen en zijn eigenlijk altijd wel in voor een feestje.

Door al die gezelligheid zijn we de afgelopen jaren beide wat zwaarder geworden. Of anders gezegd: veel zwaarder geworden, we kregen beiden zelfs last van ons overgewicht. Dit voorjaar besloten we samen om wat aan ons gewicht te gaan doen.  

We kennen diverse mensen die met PowerSlim succesvol zijn vermagerd en daarom zijn wij ook eens gaan praten met een PowerSlim coach bij ons in de buurt. Na een uurtje waren we heel wat wijzer en enthousiaster. Gewapend met twee starterspakketten en goede voornemens gingen we naar huis.

We kijken terug op hele leuke maanden. Het volgen van het PowerSlim programma ging prima en daarnaast is het ook heel leuk om het samen te doen. Het kookboek staat vol met lekkere een eenvoudige gerechten. De tussendoortjes zorgen ervoor dat je de dag goed doorkomt. Het was leuk om te merken dat PowerSlim regelmatig met nieuwe producten en nieuwe recepten komt. We hebben het geen moment saai gevonden. Ook in het weekend en tijdens vakanties hebben we ons goed aan het programma kunnen houden.

Beide lukte het ons om ons doel te bereiken! Yvonne is 15 kilo vermagerd en Cornelis ruim 30 kilo. We blijven het komend jaar onze coach nog bezoeken, want dit gewicht willen we graag ook vasthouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer