Erica van Dongen, 56 Jaar

"Ook zonder te sporten is het mij gelukt!*"

Op een gegeven moment, mede onder invloed van de overgang, werd ik langzaam zwaarder. Ik durfde niet meer op de weegschaal. Ik wilde er wel iets aan doen maar wilde niet gaan diëten met het risico op het jojo-effect. Ik wist dat ik mijn eetpatroon diende te veranderen maar wist niet goed hoe.

Toen hoorde ik van iemand over het PowerSlim programma dat je volgt onder begeleiding van een coach. Dat sprak me aan. Ik ben de site gaan bekijken waar ik naast heerlijke recepten, goede ervaringen las. Ik ging op zoek naar een coach bij mij in de buurt en heb een afspraak met haar gemaakt. Het klikte meteen! Zij gaf me het vertrouwen dat het zou lukken, ook zonder sporten, dat vind ik namelijk niet echt leuk. Bewegen zoals wandelen en fietsen wel.

De recepten en producten van PowerSlim zijn lekker. Ik vond het starterspakket voor de eerste week heel handig, zo kon ik allerlei producten proeven en wist ik meteen wat ik lekker vond.

Dat ik elke week een afspraak met mijn coach had en haar daarnaast kon appen voor vragen en adviezen, hielp mij heel erg. Haar positieve ondersteuning, goede adviezen en complimenten zorgden ervoor dat ik doorzette tijdens moeilijke momenten.

Die waren er overigens weinig. Ik had eigenlijk helemaal geen trek in zoete of hartige snacks. Dit mede door 6 eetmomenten op een dag, waarbij ik om de 2,5 uur een eetmoment had. Ik dacht dat ik dat al deed, maar dat bleek in de praktijk helemaal niet zo te zijn!

Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn streefgewicht bij heb gesteld. Eind november heb ik mijn streefgewicht behaald en ben 20 kilo afgevallen! Ik heb veel meer energie gekregen en weinig tot geen "dip" momenten meer.

Nu zit ik in de stabilisatieperiode en kom ik nog één keer per maand bij mijn coach. Dat vind ik prettig aangezien ik het belangrijk vind om nu niet terug te vallen in oude gewoontes. Ik wil dit vasthouden en daar heb ik alle vertrouwen in!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer