Lieve Maes 53 Jaar uit Eeklo

Op mijn 50e wil ik weer gezien worden!*

PowerSlimmer van de maand augustus 2017

Januari 2017: goede voornemens, nog maar eens… Ik wilde tegen 20 september 2017, mijn verjaardag, weer op gewicht zijn, zoals toen ik mijn vriend leerde kennen. Ik was nog maar eens enkele kilo’s aangekomen, knie en rugpijn staken de kop op. Bovendien was ik futloos en weinig ondernemend… Zo kon het niet verder: op 3 jaar tijd van maatje 38 naar 44! Nu was de maat vol!

September was mijn uiterste streefdatum. Ik word dan 50 jaar en ik wil weer “gezien“ worden! Ik wil er weer goed uit zien en mij weer goed in mijn vel voelen. Maar hoe moest ik hieraan beginnen?

Na enig opzoekwerk kwam ik half januari tevreden terug van een gesprek met Ruth van Slanker Zo een PowerSlim center in Eeklo. Ik was er klaar voor, ik zou er voor 100% voor gaan!

 • Ik zou 2 tot 3 keer gaan sporten in een week;
 • Ik stelde mezelf kleine haalbare doelen betreffende gewichtsverlies:
  • Tegen 20 februari, de verjaardag van mijn vriend: 5 kg;
  • Tegen 20 maart, de verjaardag van mijn zus: 5 kg;
  • Tegen 27 april, de verjaardag van mijn schoonbroer: 5 kg;
  • In mei, juni, juli en augustus: 2 kg per maand.

Ook stelde ik haalbare doelen betreffende kledij in mijn kleerkast: alles wat ik de voorbije drie jaar had gekocht, maar nooit had kunnen dragen, terug kunnen aantrekken.

Ik had de eerste 20 kilo weinig moeite om mij strak aan mijn eetschema’s te houden. Ik sportte ook regelmatig. De resultaten gaven mij de moed om door te gaan en vol te houden. Lichamelijke klachten zoals hoesten, reflux en rugpijn bleven steeds meer achterwege.

Heel vaak heb ik mijn brein moeten manipuleren om aan de vele verleidingen te weerstaan. In juni had ik alle vooropgestelde doelen bereikt! 2.5 maand eerder dan oorspronkelijk gepland. Ondertussen leerde ik om tevreden te zijn met kleinere porties, suikers en alcohol te weerstaan en nee te zeggen tegen verleidingen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik ga in géén geval terug naar maat 44! Ik krijg opnieuw complimentjes en wie krijgt deze niet graag?Een half jaar terug hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen. Nu kijk ik er weer naar uit want alles staat me weer goed, en dat is fijn! Aan iedereen die ervoor gaat wil ik graag het volgende meegeven:

 • Volhouden
 • Misleid je brein
 • Blijf geloven in je einddoel
 • Stel jezelf kleine haalbare doelen
 • Leer tevreden zijn met elk gewichtsverlies, hoe klein ook…

Want uiteindelijk kom je er!!! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer