Lieve Maes, 52 Jaar uit Eeklo

"Op mijn 50e wil ik weer gezien worden!*"

PowerSlimmer van de maand augustus 2017

Januari 2017: goede voornemens, nog maar eens… Ik wilde tegen 20 september 2017, mijn verjaardag, weer op gewicht zijn, zoals toen ik mijn vriend leerde kennen. Ik was nog maar eens enkele kilo’s aangekomen, knie en rugpijn staken de kop op. Bovendien was ik futloos en weinig ondernemend… Zo kon het niet verder: op 3 jaar tijd van maatje 38 naar 44! Nu was de maat vol!

September was mijn uiterste streefdatum. Ik word dan 50 jaar en ik wil weer “gezien“ worden! Ik wil er weer goed uit zien en mij weer goed in mijn vel voelen. Maar hoe moest ik hieraan beginnen?

Na enig opzoekwerk kwam ik half januari tevreden terug van een gesprek met Ruth van Slanker Zo een PowerSlim center in Eeklo. Ik was er klaar voor, ik zou er voor 100% voor gaan!

 • Ik zou 2 tot 3 keer gaan sporten in een week;
 • Ik stelde mezelf kleine haalbare doelen betreffende gewichtsverlies:
  • Tegen 20 februari, de verjaardag van mijn vriend: 5 kg;
  • Tegen 20 maart, de verjaardag van mijn zus: 5 kg;
  • Tegen 27 april, de verjaardag van mijn schoonbroer: 5 kg;
  • In mei, juni, juli en augustus: 2 kg per maand.

Ook stelde ik haalbare doelen betreffende kledij in mijn kleerkast: alles wat ik de voorbije drie jaar had gekocht, maar nooit had kunnen dragen, terug kunnen aantrekken.

Ik had de eerste 20 kilo weinig moeite om mij strak aan mijn eetschema’s te houden. Ik sportte ook regelmatig. De resultaten gaven mij de moed om door te gaan en vol te houden. Lichamelijke klachten zoals hoesten, reflux en rugpijn bleven steeds meer achterwege.

Heel vaak heb ik mijn brein moeten manipuleren om aan de vele verleidingen te weerstaan. In juni had ik alle vooropgestelde doelen bereikt! 2.5 maand eerder dan oorspronkelijk gepland. Ondertussen leerde ik om tevreden te zijn met kleinere porties, suikers en alcohol te weerstaan en nee te zeggen tegen verleidingen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik ga in géén geval terug naar maat 44! Ik krijg opnieuw complimentjes en wie krijgt deze niet graag?Een half jaar terug hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen. Nu kijk ik er weer naar uit want alles staat me weer goed, en dat is fijn! Aan iedereen die ervoor gaat wil ik graag het volgende meegeven:

 • Volhouden
 • Misleid je brein
 • Blijf geloven in je einddoel
 • Stel jezelf kleine haalbare doelen
 • Leer tevreden zijn met elk gewichtsverlies, hoe klein ook…

Want uiteindelijk kom je er!!! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer