Gerrie Pasman 62 Jaar uit Oeken

PowerSlim heeft mij weer laten stralen!*

Natuurlijk weet iedereen dat als hij of zij wat dikker wordt, je op je eten moet gaan letten. Vaak weten we best wel waar die kilo’s vandaan komen. Dat was ook zo in mijn geval. Als ik dan weer in de spiegel keek dacht ik ‘kom op, nu is het klaar’, maar daar bleef het bij…

Ondertussen had ik al veel gehoord over koolhydraatarm en eiwitrijk eten en had ik wat gekeken op internet. Diverse keren zag ik de verhalen van PowerSlim en dacht ik ‘nou dát ga ik doen’. Maar dan het berichtje typen en verzenden… Dat was nog wel een stap. Tot op een avond ik de tekst typte: ‘ik ben er helemaal klaar mee’ en mijn vinger zweefde boven het knopje verzenden…. Ineens, pats, verzonden!

Pfff, stap 1 was gezet. De volgende dag kreeg ik een berichtje van het PowerSlim center bij mij in de buurt, we maakten een afspraak voor de week er op. Spannend hoor! Ik heb goede uitleg gekregen en verteld wat mijn beweegreden was om dit te gaan doen.

Ik heb PowerSlim toen drie dagen geprobeerd en toen ik drie dagen later weer bij mijn coach kwam, was ik al 2 kilo kwijt! Dat is een stimulans! Natuurlijk is er veel vocht af in deze dagen maar het vet volgde vanzelf!

Ik ben nu 4,5 maand verder en ik heb mijn doel bereikt. Ik ben 20 kilo vermagerd en ik heb weer energie voor tien! Ik heb het gevoel dat ik op wolken loop, voel me energiek, vrolijk en blij en bovenal slank. Zo zie je dat je op 58-jarige leeftijd er weer mag zijn. Ik heb door dit alles veel inzicht gekregen in het eten, wat wil ik wel en wat niet. Want in mijn achterhoofd zat mijn coach die me geleerd had om altijd de keuze voor jezelf te maken, ‘vind ik dit de moeite waard om te nemen of niet’.

Tijdens mij afslankperiode heb ik mij ook geheel gehouden aan het dieet, nooit gesmokkeld, want ik had een doel. PowerSlim is heel goed in te passen in een gezin en als je een dagje weg gaat kan je altijd iets meenemen. Ook in mijn werk in de zorg was het goed in te passen. De producten zijn lekker en mijn PowerSlim coach is een stimulans! Als je weer vermagerd bent, geeft ze een boost en dan ga je weer fluitend verder.

Ik ben niet extra gaan sporten, dit red ik niet om er ook bij te doen, maar ik pak wel de fiets in plaats van de auto. Wandelen geeft mij ook een prettig gevoel, lekker je hoofd leeg en je verbruikt de nodige calorieën. Ik had ondertussen wel iedereen verteld dat ik bezig was om mijn eetpatroon te veranderen met behulp van PowerSlim en natuurlijk mijn rots in de branding: mijn coach. Na een aantal weken kreeg ik de vraag van mensen ‘ben jij vermagerd?’ Nou dan ga je toch stralen, want dat is het mooiste wat je kan horen! Zelfs mijn schoonheidsspecialiste (die het niet wist) zei ‘wat ziet jouw huid er goed uit’.

Mijn PowerSlim coach is voor mij echt een stok achter de deur geweest. Heb er nu alleen spijt van dat ik niet eerder tot het inzicht ben gekomen om te gaan PowerSlimmen... 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer