Jetske Hofstra, 58 Jaar

"PowerSlim is mijn levenswijze!*"

Na jaren tobben met mijn gewicht, was ik er in juni helemaal klaar mee. Ik kon wel smoesjes blijven verzinnen, maar ik wilde naar een gezond gewicht en dat moest ik toch echt zelf gaan doen. Het gaat nu eenmaal niet vanzelf.

De meeste diëten had ik al eens gedaan, maar nu las ik op Facebook over PowerSlim. Een koolhydraatarm programma waarbij je voldoende eiwitten binnenkrijgt om je spieren te behouden. Daar kreeg ik een positief gevoel bij, ik heb gelijk maar een afspraak gemaakt bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Ondanks dat ik nog niet geheel overtuigd was, want ja, de producten zijn prijzig, ging ik toch met een 3 dagen proefpakketje naar huis om vast 3 dagen de producten uit te proberen. Na deze 3 dagen was ik al enkele kilo’s vermagerd, daar werd ik happy van en dit gaf de doorslag!

Ondanks een vakantie in Oostenrijk en alle verjaardagen en barbecues in de zomer, heb ik totaal geen moeite gehad om dit dieet vol te houden. Nou ja, dieet, het is eigenlijk meer een levenswijze.

Ook in de wintermaanden heb ik de stampotten niet gemist, zo heerlijk en gevarieerd zijn de producten van PowerSlim. Met de kerstdagen was ik 25 kilo lichter en had ik mijn doel bereikt, al had ik dat doel inmiddels al vele malen bijgesteld. In eerste instantie ging ik voor 10 kilo, maar dat is veel meer geworden! Na de kerst ben ik gestart met het toevoegen van fruit aan mijn programma. Inmiddels zit ik in de stabilisatiefase maar sindsdien ben ik zelfs nog wat vermagerd.

Natuurlijk ben ik supertrots op dit resultaat en geniet ik van de vele complimenten die ik eigenlijk dagelijks krijg. Ik had dit zonder begeleiding van Rietje niet gered en ik ben dan ook heel blij dat zij mij nog een jaar blijft begeleiden om op gewicht te blijven! Ik kan PowerSlim aan iedereen aanbevelen! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer