Jeanette Noordermeer, 55 Jaar

"PowerSlim werkt echt!*"

Ik ben Jeanette Noordermeer, 51 jaar oud, gelukkig getrouwd en moeder van 3 pubers.

Eigenlijk ben ik bijna mijn hele leven al aan de lijn. Tot mijn 6e was ik een magere spriet maar daarna kreeg ik “lekkere stevige benen” en werd ik steeds molliger totdat iedereen zei dat ik toch wel aan de dikke kant werd.

Toen is het lijnen begonnen. Ik heb vrijwel alle diëten gevolgd, iedere keer als er iets nieuws was probeerde ik het uit. Met heel wisselend resultaat.

Op een gegeven moment had mijn lichaam blijkbaar genoeg van al dat lijnen want wat ik ook probeerde, ik viel niet meer af ondanks mijn gezonde eetpatroon (bevestigd door de huisarts en een diëtiste).

Ik had al eerder gehoord van het PowerSlim afslankprogramma, twee van mijn collega’s hadden het gevolgd maar ik twijfelde nog. Tot ik de “magische” grens van 70 kg passeerde. Dat was voor mij echt de omslag. Ik wilde zo graag weer mijn oude gewicht hebben.

Toen ben ik met PowerSlim begonnen. Ik heb heel veel gehad aan de steun van de meisjes van afslankstudio In Shape en Hylke van PowerSlim. Zij wisten mij iedere keer op te peppen als ik even een dip had en de weegschaal me niet vertelde waarop ik had gehoopt.

Nu zit ik weer op een normaal eetpatroon en ik voel me geweldig. Ik krijg van iedereen complimentjes en durf zelfs weer een blouse in mijn spijkerbroek te dragen, sterker nog: ik durf zelfs weer een spijkerbroek te dragen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer