Nele Thys, 38 Jaar uit Olen

"Samen kun je meer dan alleen!*"

SuperSlimmer Nele

Ik voerde al lang een strijd met de weegschaal, maar na het stoppen met roken liep het echt fout.
Ik liet me helemaal gaan en zag de weegschaal nog verder stijgen. Maar niet alleen op de weegschaal was het verschil te merken. Mijn kleren paste niet meer en ik moest steeds een grotere maat aan. Ik ben ook niet echt groot, dus de kilootjes hoopten zich op mijn lichaam op. Na een tijdje was ik het echt beu! Ik keek niet meer naar mezelf in de spiegel.

En dan ga je zoeken… naar iets dat écht werkt. Ik probeerde allerlei diëten hoor, zonder al te veel succes, helaas. Dan ben ik op PowerSlim gebotst en kwam ik bij mijn coach Wenneke in Olen terecht. Dat Wenneke ook een gediplomeerde diëtiste is, gaf me extra vertrouwen.

Maar er werd anders gecoacht, de nadruk ligt niet op lijstjes met wat je niet mag eten. Er wordt niet met het vingertje gewezen. Er werd naar mijn persoonlijke traject gekeken, naar mijn levensstijl, naar mijn doel.

Wat me dan precies overtuigde om PowerSlim te starten, was een combinatie van factoren, zoals de wekelijks begeleiding en de focus op gewichtsbehoud. Want afvallen om weer bij te komen, dat zag ik niet meer zitten!

Ik startte met het PowerSlim programma en boekte week na week succes! Plots was gezond en lekker eten dé succesformule om af te vallen. Gek, want vaak denk je net dat het niet kan om lekker te eten én toch af te vallen. Of dat een dieet altijd hongergevoelens met zich mee brengt.
Voorheen was ik veel impulsiever bezig met eten maar nu maak ik een planning.

Dat is met PowerSlim helemaal anders: ik zag maar liefst 22 kg verdwijnen. Het vetgehalte in mijn lichaam is flink gedaald. En daar ben ik trots op! En mijn coach ook, ik zie haar stiekem stralen als we samen naar de resultaten kijken. Ik draag weer leuke kleding en zelfs rokjes en bloesjes uit mijn jonge jaren passen weer.

Nu ligt mijn focus op gewichtsbehoud, want dit wil ik nooit meer kwijt! Ik wil nooit meer terug naar die BMI boven de 35! Nee, die houd ik nu netjes onder de 26! Ook daar word ik goed in begeleid, want samen kan je meer aan dan alleen, toch?! Als ik al eens zou struikelen en een terugval zou kennen, ben ik zeker dat ik dankzij de coaching weer snel recht kan springen!

Als ik erop terugkijk is er maar één ding jammer: dat ik Wenneke niet eerder leerde kennen! ;)

SuperSlimmer Nele 2

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer