Marcel, Willy en Vanity 54 Jaar

Samen steunden we elkaar en dat ging super!*

Marcel (-20 kilo):

“Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten waardoor de kilo’s als een magneet aan je lichaam blijven plakken.

Ongezonde levensstijl

Als teamleider/coach van een grootwinkelbedrijf leefde ik nogal een onregelmatig leven waardoor eten voor mij vaak op de laatste plaats kwam. Samen eten met mijn gezin door onregelmatige diensten was hooguit drie keer per week mogelijk, waardoor ik steeds vaker uitweek naar een ‘snelle hap’. In plaats van een gezonde maaltijd bereiden na mijn werk. We hadden altijd alles in huis maar de tijd vrijmaken om na het werk een goede maaltijd te bereiden voor mijzelf zat er vaak niet in, tot ergernis van mijn vrouw. Ik hoor ze nog zeggen: “We hebben alles in huis, je hoeft het alleen maar klaar te maken.” En ja, als ik nou niet koken kon dan had ik een excuus maar helaas de man des huizes kan ook nog eens goed koken. Zo werd in de Airfryer in de keuken mijn beste vriend want dat was toch gezonder dan alles uit de frituurpan, toch?

Maar dan komt er een moment dat je de vakantiefoto’s eens goed bekijkt en schrikt van wie die man is, die naast je vrouw en kinderen staat. 51 jaar, 138 kilo en… tja dan gaan de radertjes in je hoofd draaien en kom je tot de conclusie dat dit echt niet meer kan. In een aantal jaren van 95 naar 138 kilo en dan moeite hebben om de trap op te lopen en excuses te zoeken omdat je buiten adem boven aankomt. Daar stopte het voor mij, en dan begint de zoektocht. Hoe kan ik afvallen? Shake hier, pillen daar, volop gaan sporten. Ach ja je kent het wel, in een paar maanden 20 kilo eraf en voor dat je het weet plakken ze weer aan je lijf. Ik wilde juist op zoek gaan hoe ik de stap kan maken naar een gezonde levensstijl.

Mijn vrouw kwam in contact met een dorpsgenoot die het PowerSlim programma volgde. Zij vertelde hoe het haar was vergaan en dat klonk als muziek in mijn oren. Dat wilde ik graag gaan proberen en zo hebben we contact gezocht met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Mijn mindset veranderen

Wat ik dacht dat niet mogelijk was, zat dus echt wel tussen mijn oren. Tijdens het kennismakingsgesprek wist ik dat ik mijn mindset compleet moest aanpassen, nu werd de coach zelf gecoacht. De klik met mijn coach was super! Door de super uitleg, persoonlijke begeleiding en de PowerSlim producten is niet alleen mijn leven maar ook dat van mijn gezin totaal veranderd.

Door het PowerSlim programma en de begeleiding van mijn coach heb ik een gezonde levensstijl aangeleerd en lopen de eetmomenten als een rode draad door mijn dag heen.  Alle ‘potjes’ zijn uit de voorraadkast verdwenen en we gebruiken nu verse groenten en producten bij de bereiding van elke maaltijd. Ook het kookboek van PowerSlim staat prominent in de keuken.

Trots kan ik zeggen dat ik mijn doel heb bereikt en dat ik dit zonder mijn coach en mijn gezin niet zou hebben bereikt. Het voelt super en ik heb er het volste vertrouwen in dat het mij nu gaat lukken dit vol te houden. Vooral omdat we ook als gezin elkaar blijven stimuleren en altijd kunnen rekenen op de ondersteuning van onze coach als dat nodig mocht zijn.”  

Willy (-20 kilo):

“Dagelijks in gevecht met de klok en zorgen dat de huishoudelijke taken klaar zijn als je gaat werken. Tja, als parttime werkende huisvrouw hoort het er allemaal bij en schiet het regelmatig eten er wel eens bij in. Door de late diensten was het laat eten voor mij een gewoonte geworden. Overdag lunchte ik en daarna at ik uren niet, pas na het werk weer.  Veel te laat natuurlijk maar dat was nu eenmaal het ritme. De momenten dat we samen als gezin konden eten waren uitzonderlijk. Hoewel ik altijd voor de kinderen een gezonde maaltijd klaar maakte, maakte mijn man dan vlug voor zichzelf iets klaar waar hij zin in had.

Sinds een paar maanden ben ik na 30 jaar uit de horeca gestapt en werk ik nu op normale tijden in een kledingwinkel. Het begon mij steeds meer te storen dat ik me niet fijn voelde in die mooie kleding. Op een dag kwam een klant in onze store die veel was afgevallen, ik was stomverbaasd en vroeg aan haar hoe ze dat had gedaan. Ze had dit bereikt met PowerSlim en vertelde enthousiast hoe het werkte. Dit vertelde ik ‘s avonds aan mijn man en samen hebben we contact gezocht met een PowerSlim coach bij ons in de buurt.

Samen met het gezin

De producten van PowerSlim zijn allemaal erg lekker en je maakt zelf een keuze welke producten je neemt. Het was prima te doen, vooral door mijn normale werktijden kreeg ik het ritme terug in het dagelijkse eetpatroon. Samen steunden elkaar en dat ging super.

Zelfs onze dochter is met het PowerSlim programma gestart. Ze wilde ook graag gezonder gaan eten, en nu maken we samen heerlijke gerechten uit het PowerSlim kookboek waar we allemaal van genieten.  

Ik had nooit gedacht dat ik in een half jaar zoveel verantwoord zou afvallen, ik ben nu 20 kilo lichter en ik moet zeggen het gewicht ging er overal van af. Ik sport nu 2x in de week en loop 2 à 3x per week ongeveer een half uur per dag. Mijn kledingmaat is van XL naar M gegaan en kan nu mee genieten van de mooie kleding uit onze eigen winkel. Ik heb zelfs de broeken van mijn dochter aan die haar te groot zijn, hoe leuk is dat!

Ik voel me erg lekker in mijn vel en de complimenten vliegen ons om de oren, dit was zonder PowerSlim en onze super coach niet gelukt. Wij blijven in de toekomst deze eetgewoonte aanhouden en daar zullen de producten van PowerSlim ons zeker bij blijven ondersteunen.

Nooit meer terug naar dat zware gewicht. En het mooiste is… dat mijn man en ik letterlijk en figuurlijk dichter tot elkaar zijn gekomen.”

Vanity (-8,5 kilo):

“Als je een tijdje niet lekker in je vel zit is snoepen en snacken wel een van de dingen waar je naar neigt. Niet dat ik te zwaar was maar een maatje of 2 minder zou zeker gezonder zijn.

Toen ik zag dat mijn ouders zich door het PowerSlim programma steeds beter gingen voelen, inspireerde dat mij ook. Zo besloot ik met hen mee te doen en de stap te maken naar een gezondere leefstijl.

Onze PowerSlim coach heeft mij heel goed geholpen bij de bewustwording van mijn eetpatroon. Ik ging letten op het aantal eetmomenten op een dag, dat ik voldoende drink en hoe ik dit in mijn werkritme kon aanpassen. Ik focuste op mijn eetpatroon en ook zo lukte het om mijn doel te bereiken, zonder 3x per week naar de sportschool te moeten. Want dat was voor mij na een drukke werkdag niet altijd op te brengen. Ik ga tegenwoordig wel steeds vaker met mijn moeder wandelen, waardoor ik toch voldoende beweging krijg en me steeds fitter ga voelen.

Het fijnste is dat ik nu weet hoe ik op gewicht kan blijven, en er ook gewoon ruimte is om af en toe een lekker frietje te eten en op een feestje een drankje te drinken. Want we moeten tenslotte niet vergeten te genieten van het leven toch!”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer