Anita, 54 Jaar

"Slank in mijn bruidsjurk!*"

Een aantal jaren geleden was ik een slanke dame van 70 kilo. Maar ik ben ook een liefhebber van lekker eten en in combinatie met medicijnen, waar ik nog meer van aankwam, woog ik afgelopen jaar toch ruim boven de 100 kilo. Ik begon het extra gewicht wat ik meezeulde te voelen en kreeg er genoeg van!

Mijn collega tipte mij om aan PowerSlim te beginnen. Ik heb meteen een afspraak gemaakt. Na een goede uitleg over het PowerSlim afslankprogramma, ben ik met een PowerSlim starterspakket naar huis gegaan.

In het begin moest ik er wel aan wennen om op mijn werk en op feestjes mijn eigen eten mee te nemen maar dat went al snel, ook door het brede assortiment wat PowerSlim voert. Mijn favorieten zijn de soepen, pasta’s, zalm wrap en de cappuccino in de ochtend.

Bij start woog ik 108 kilo schoon aan de haak. De coaching van mijn PowerSlim coach heeft mij ontzettend geholpen. Binnenkort ga ik trouwen en pas ik in mijn bruidskleding maatje 40.

De motivatie om met het PowerSlim afslankprogramma door te gaan zit hem nog steeds in de resultaten die ik boek, het werkt echt, gaat niet vervelen en ik blijf me goed voelen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer