Marcha Gerritsen, 46 Jaar

"Soms deed ik alsof het me niks uitmaakte*"

In 2017 begon ik na te denken over mijn overgewicht. Af en toe had ik er moeite mee maar soms dacht ik er anders over en deed ik alsof het me niks uitmaakte. Ik had veel meegemaakt en het overgewicht stelde daarmee vergeleken niet zo veel voor.

Uiteindelijk ben ik gaan googelen naar een oplossing voor mijn probleem en kwam ik uit bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik heb de coach daar meteen een app gestuurd met allerlei vragen en binnen een half uur belde ze me op. Ze vertelde een heel lief en stimulerend verhaal waardoor ik uiteindelijk een afspraak bij haar heb gemaakt.

Bij het maken van die afspraak wist ik eigenlijk al dat dit was wat ik wilde gaan doen. Ik ben inmiddels 11 maanden verder en 41 kilo vermagerd! Er moet nog een paar kilo’s af maar het grootste gedeelte heb ik nu gehad. Dankzij mijn coach en haar adviezen en stimulerende woordjes ben ik nu gekomen waar ik stiekem toch wilde zijn. En stiekem ben ik daar ook heel trots op! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer