Belinda Meeuwsen 20 Jaar

Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*

Hoi, ik wil me graag voorstellen. Mijn naam is Belinda en ik ben bijna 20 jaar oud. Door diverse omstandigheden had ik een slecht eetpatroon ontwikkeld. Hoe dat er dan uit zag? Ik zat toen op school en ik was regelmatig te vinden bij de Mc Donalds. Soms weleens twee keer op een dag. Ook was het voor mij gemakkelijk om in de kantine een broodje te halen of in de trein een zak snoep leeg te eten. Ik was me niet bewust wat ik eigenlijk allemaal at op een dag.

Ik had een paar jaar eerder al verschillende diëten gevolgd, maar helaas lukte het niet en gaf ik snel op. Na jarenlang de adviezen van mijn ouders te hebben genegeerd viel bij mij eindelijk het kwartje. Ik had al een jaar niet meer op de weegschaal gestaan en vond het doodeng. Uiteindelijk ben ik met een vriendin meegegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Hier heb ik een goed gesprek gehad en ben ik gelijk op de weegschaal gaan staan. Ik schrok enorm en schoot gelijk in tranen. Dat was voor mij de trigger om nu echt iets aan mijn levensstijl te gaan doen.

Ik ben mega trots op mezelf

Ik ben toen gelijk de volgende maandag begonnen. De eerste drie weken voor mij waren heel lastig, omdat ik heel erg moest wennen aan gezond eten. Uiteindelijk was er na 4 weken 7 kilo af en ging het heel snel. Het ging steeds sneller en dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik geen pijn meer had aan mijn knieën en veel meer energie had. Wat betreft beweging heb ik alleen veel gewandeld.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik mega trots op mezelf. Wat voor mij het belangrijkste is, is dat ik veel positiever en zelfverzekerder door het leven ga. Ik ben nu zelfs op het punt gekomen dat ik 2/3 keer per week naar de sportschool wil, om nog fitter te worden en om een nog beter resultaat te krijgen. Ik hoop dat alle vrouwen van mijn leeftijd met overgewicht de kracht vinden om de stap te zetten om iets aan hun levensstijl te gaan doen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer