Laura Niesen 36 Jaar

Ik heb spijt dat ik dit niet al jaren geleden heb gedaan!*

Begin dit jaar ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat al een tijdje niet meer lekker in mijn vel en had weinig energie. Ik heb altijd al een hekel aan foto’s gehad omdat ik nooit weet hoe ik moet lachen op de foto, maar vooral omdat een foto zo confronterend is. Het beeld dat je van jezelf hebt als je in de spiegel kijkt is toch totaal anders dan op de foto.

Een vriendin van mij was met PowerSlim begonnen en was in korte tijd al veel gewicht kwijtgeraakt. Ik heb via haar wat meer informatie gekregen en had ook eens door het kookboek gebladerd. Het viel me op dat hier lekkere gerechten in stonden die ik ook zou maken als ik niet met een dieet bezig zou zijn. Toen ik op de site van PowerSlim keek zag ik dat er ook een coach bij mij in de buurt zat. Ik dacht: “Er is geen excuus meer om niet te beginnen”. Na het gesprek met mijn coach was er dan ook geen twijfel meer. De knop was om, ik was nog enthousiaster en ik had afgesproken om te beginnen na het weekend in verband met een festival dat ik nog gepland had.

In de eerste week was ik al 4 kilo kwijt! Ik heb nooit echt het idee gehad dat ik qua eten van alles heb moeten laten staan. Ook omdat je 6 eetmomenten hebt en eigenlijk om de 2 tot 2,5 uur moet eten.

Het enige waar ik meer moeite mee had was om de biertjes te laten staan of in ieder geval er niet teveel van te drinken. Ik heb ook van tevoren aangegeven dat er bepaalde concerten of festivals zijn waar ik naartoe wilde gaan en dan ook geen rekening wilde houden met de hoeveelheid drank. Wel heb ik me dan altijd aan het voedingsadvies gehouden.

Ik ben nu ruim 33 kilo kwijt en ben met de laatste paar kilo bezig. Het had sneller gekund als ik de biertjes had laten staan, hiervan ben ik echt overtuigd. Maar mijn coach was hierin ook heel begripvol. Onze gesprekken werken altijd zeer motiverend voor me en geven me weer nieuwe energie om er weer een week tegenaan te gaan. Het zijn ook altijd gezellige gesprekken waar het niet alleen om eten gaat maar over allerlei onderwerpen.

Ik kijk ernaar uit om de laatste kilootjes weg te krijgen en ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel. Hierdoor heb ik meer energie en zelfvertrouwen gekregen. Zelfs zoveel dat ik heb ingestemd om een fotoshoot te doen die me door mijn coach werd aangeboden, ook al vind ik foto’s nog steeds niet zo leuk. Inmiddels heb ik wel een positiever beeld over mezelf en kan ik nu zelfs foto’s leuk genoeg vinden om bijvoorbeeld op mijn Facebook plaatsen.

De kilo’s kwijtraken is natuurlijk geweldig, maar dat positieve gevoel wat je eraan overhoudt is misschien nog veel beter. Ik kan iedereen die aan zichzelf wil werken dan ook PowerSlim aanraden. Ik ben er van overtuigd dat als ik het kan, iedereen dit kan! Het enige waar ik spijt van heb is dat ik dit niet al jaren geleden heb gedaan!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer