Rudy en Marleen Peeters-Dierckx, 60 Jaar uit Ranst

"Strak in pak en in stijlvolle jurk op de trouwdag van onze kinderen!*"

Ik ging reeds gedurende 2 jaar naar een schoonheidsinstituut bij mij in de buurt voor maandelijkse gelaatsverzorging. Telkens als ik onder een lekkere warme fleece op de behandelingstafel lag had ik een goed zicht op de producten van PowerSlim. Ik had er nooit iets over gevraagd omdat ik mijn twijfels had of de producten wel zouden werken.

Toch mochten er bij mij wat kilootjes af en als je ouder bent gaat dat niet zo makkelijk op eigen houtje. In de helft van vorig jaar kwam de oudste zoon vertellen dat hij ging trouwen en enkele maanden later vertelde ook de jongste dochter dat ze eveneens ging trouwen. Op een trouwdag wil je er toch goed voorkomen.

Ik had tegen mijn echtgenoot vertelt over de PowerSlim producten. Bij hem mochten er ook wat kilootjes af, vooral zijn buikje vond ik niet fraai ogen. Ik heb hem kunnen overtuigen om samen een afspraak te maken bij voedingscoach Patsy. In eerste instantie zouden we enkel gaan om ons te laten informeren en dan starten na de feestdagen.

Het zou toch fijn zijn, hij zonder buik in een strak pak en ik afgeslankt in een stijlvolle jurk. Zo gezegd, zo gedaan. We planden een afspraak met het idee te starten na de feestdagen. We kregen van onze PowerSlim coach een deskundige uitleg en ze heeft ons kunnen overhalen om niet te wachten tot na de feestdagen. Er is altijd wel een feest dat onze startdatum zou kunnen uitstellen.

We moesten eerst op de weegschaal gaan staan om te kijken hoe slecht we er aan toe waren om een streefgewicht te bepalen. Uiteindelijk gingen wij naar huis met 2 starterspakketten en een boek vol informatie. Na 1 week zouden we terugkomen voor ons eerste weegmoment. Mijn echtgenoot had al op voorhand gezegd dat hij zou stoppen als hij honger of humeurig zou worden. Niets van dat alles gebeurde en de eerste week verliep vlot. Uit het startpakket konden we uitproberen wat we wel en niet lekker vonden.

De week waren we weer op consult bij onze coach Patsy. We moesten nog eens op de weegschaal staan. Wow, wat een resultaat. We waren gelanceerd en gemotiveerd. Samen koken was erg makkelijk, we wokte er op los en verdeelden alles in twee porties. Maar dan moesten de feestdagen nog komen, een uitdaging. Tot onze verbazing waren we goed afgevallen wat felicitaties van Patsy opleverde.

Het was zo leuk dat onze omgeving na enkele weken begon te merken dat we waren afgevallen. Vooral bij mijn echtgenoot was dat opvallend merkbaar omdat zijn buikje als eerste verdween. Sommigen waren zelfs jaloers maar ook fier dat we doorgezet hebben.

We hadden dit resultaat nooit kunnen bereiken zonder de deskundige begeleiding van Patsy en de steun die we aan elkaar hadden als koppel. Een geweldige ervaring waardoor je ook anders met voeding leert omgaan. Een echte aanrader.

Met dank aan Patsy en PowerSlim
Slanke groeten Rudy en Marleen Peeters-Dierckx

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer