Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sandra van den Bergh, 46 Jaar uit Essen

"Ik ben terug meer van mezelf gaan houden!*"

Anderhalf jaar geleden heb ik besloten dat het eindelijk wel eens tijd werd dat ik drastisch ging vermageren. Ik had in de loop van de jaren verschillende diëten gevolgd, op mezelf, maar het enige effect dat dit had, was een jojo-effect.

Na het lezen van een berichtje op Facebook, heb ik een afspraak gemaakt bij Anja, van Body-Update in Essen, voor een proefles en wat uitleg over beweging en voeding. De spreekwoordelijke drempel die ik voor het huis moest overwinnen, was enorm hoog, maar Anja weet als de beste hoe ze hiermee om moet gaan. En ik voelde me daardoor al snel op mijn gemak!

Na een eerste proefles in de TMF-cabine maakte ik meteen afspraken, want hier wilde ik graag mee aan de slag. In eerste instantie kwam ik 2 keer per week sporten en ik lette op mijn voeding. Dat werkte en ik viel af. Maar na een tijdje ging dat afvallen steeds moeizamer en besloot ik het PowerSlim-programma in te schakelen. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en dus was ik sceptisch.

Zou ik honger gaan lijden? Moet ik voortaan altijd iets anders eten dan mij gezinsleden? Maar dat viel allemaal 100% mee! Honger ken ik niet, ik eet enorm lekker met PowerSlim. En mits kleine aanpassingen, kan ik gewoon mee eten met het gezin, want vlees of vis met groenten dat mag van bij de start in het PowerSlim-programma!

Er is ook zo’n grote variatie in PowerSlim-producten dat het ook zeker niet eentonig wordt. En er zijn tal van lekkere en gemakkelijke recepten te vinden, zowel op de facebook pagina van PowerSlim, als op hun website en in hun eigen PowerSlim-kookboek.

Nu ben ik iets meer dan 40 kg verloren en een totaal andere vrouw geworden dan diegene die anderhalf jaar geleden bij Body-Update binnen wandelde. Door het verliezen van de kilo’s is mijn zelfvertrouwen langzaam aan het groeien. Ik kom terug graag onder de mensen. Ik vind het niet langer vervelend om over een druk plein te wandelen en ik ga zelfs graag shoppen.

Ik ben terug meer van mezelf gaan houden en daardoor kan ik van het leven genieten! Ik heb geleerd dat een mens veel kan bereiken, als hij/zij dat wil. En dat is niet eens zo moeilijk met een geweldige coach als Anja bij Body-Update!! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer