Ilse Coenen, 33 Jaar uit Tessenderlo

"Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Voordat ik begon met het PowerSlim programma woog ik 98 kg. Mijn overgewicht is eigenlijk ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Ik ben toen ruim 30 kilo bijgekomen.

Mijn overgewicht belemmerde me bij fysieke activiteiten. De schoenen van mijn zoon aandoen werd moeilijker, ik had weinig zin om te bewegen en ik begon zelfs te snurken. Dit allemaal kwam puur door mijn overgewicht. Het moment van besef kwam toen mijn man zei: “Ilse, dat snurken, vreselijk!”

Ik besloot iets aan mijn gewicht te gaan doen en ben begonnen met PowerSlim bij een coach bij mij in de buurt. In het begin was het even wennen doordat ik ineens anders en gezonder ging eten, maar nu is dit een gewoonte geworden. Met de fusilli van PowerSlim heb ik zelf tijdens het afslanken kunnen genieten van een lekkere pasta!

Het afslanken is mij erg goed bevallen. Het ging allemaal heel makkelijk, zelfs zo makkelijk dat ik na het behalen van mijn streefgewicht besloot om mijn doel nog 10 kg extra naar beneden bij te stellen.

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me nu veel beter, heb weer zin om te bewegen en heb geen vreetbuien meer zoals voorheen.

Deze zomer ben ik lekker op vakantie geweest. En ook op zulke momenten lukt het me tegenwoordig heel goed om me aan mijn gezonde levensstijl te houden. Natuurlijk heb ik ook af en toe genoten van iets lekkers!

Mijn coach was een topcoach. Eerlijk, streng en een enorme kennis van voeding. Een groot contrast met andere diëten die ik heb gevolgd. Naar mijn mening is een coach erg belangrijk. Dankzij mijn coach is het me namelijk gelukt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer