Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nancy Heunen, 38 Jaar

"Uren in de sportschool doorbrengen is niks voor mij*"

Ik had al zoveel diëten geprobeerd maar niets wat echt goed hielp om de kilo’s kwijt te raken. Ik ben absoluut geen sportvrouw dus uren in de sportschool rondbrengen is niks voor mij. Het kostte me moeite om leuke kleding te vinden en mijn gezondheid ging ook wat achteruit, ik had een hoge bloeddruk en ik voelde me futloos.

Daarom ben ik naar een PowerSlim center bij mij in de buurt gegaan. Dankzij mijn coach en het PowerSlim programma heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik  had voor mezelf een doel gesteld: 10 kilo eraf. Dat doel haalde ik al na 8 weken, zonder hongergevoel! Dat was zo fijn dat ik besloot om samen met mijn coach een nieuw doel te stellen: nog eens 5 kilo eraf. Ook dit heb ik bereikt!

Ik krijg zoveel complimenten, dat geeft je ook een boost om door te zetten. Het fijne is dat ik nu veel gezonder kook en meer variatie gebruik bij de gerechten die ik maak. Ik kan nu ook leuke kleding vinden om aan te trekken. Ik voel me weer fit en ben heel erg blij dat ik de stap heb genomen om naar mijn coach te gaan, ze begeleidt je met goede tips naar een gezond gewicht! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy van Aert, 22 jaar uit Essen "Ik ben klaar voor de zomer!*"

Ik ben zo een gelukkig mens geworden! De positieve, opgewekte meid is terug. Ik ben klaar voor de zomer!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer