Wilma Vervoorn, 53 Jaar

"Vermageren kan ook prima als je ouder dan 50 bent* "

Ineens is het moment daar, dat je moet constateren dat de jaren gaan tellen en dat slank blijven niet langer vanzelfsprekend is. Terwijl ik toch wel graag slank wilde zijn.

Je kunt dan twee dingen doen: je er rot door voelen óf jezelf een nieuwe leefstijl aanleren.

Ik koos voor dat laatste. Ik kende vrouwen die goed waren vermagerd met PowerSlim en maakte een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij een coach bij mij in de buurt. Wat ik hoorde sprak me aan, ik werd gelijk enthousiast en ging naar huis met een starterspakket.

De ene week ging wat beter dan de andere, maar mijn PowerSlim coach legde uit dat dat wel vaker voorkomt. Straf komt niet altijd gelijk na de zonde en de beloning op goed gedrag laat wel eens even op zich wachten.

Omdat ik de producten van PowerSlim erg lekker vond en me er goed bij voelde (rustig, verzadigd) heb ik doorgezet. Vanaf week 4 zat het tempo van kilo’s verliezen er goed in. Wat was ik blij met het resultaat!

Inmiddels ben ik al weken op mijn streefgewicht. Ik weet nu wat ik kan eten en wat ik beter kan laten staan. Ik voel me een ander mens, draag twee kledingmaten minder en heb een platte buik en een slanke taille. Dus: afvallen en slank blijven kan prima, ook als je 50+ bent.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer