Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ina van Weelden, 61 Jaar

"Ik voel me 20 jaar jonger!*"

In het najaar van 2016 voelde ik mijn energie wegzakken. Ik was voortdurend moe, had last van mijn knieën en slijtage in mijn rug. Bewegen kostte me steeds meer moeite. Ik wist natuurlijk best hoe dat kwam: ik was gewoonweg te zwaar.

Anderen wachten tot 1 januari of tot het voorjaar om te beginnen met afslanken, maar voor mij was de maat vol. Ik zag een leuke aanbieding van PowerSlim in de krant en dacht: nu ga ik gelijk bellen. Van andere vrouwen uit mijn omgeving had ik al gezien hoe goed ze waren afgevallen met PowerSlim.

Half november zat ik bij mijn coach aan tafel voor het intakegesprek. Ik ben gelijk de volgende dag begonnen en sindsdien ook wekelijk langs gegaan bij mijn PowerSlim center. Ik kreeg twee coaches die me uitstekend hebben begeleid. In totaal ben ik twintig keer op de weegschaal geweest – en ik ben meer dan 20 kilo afgeslankt.

Al die maanden heb ik me strikt aan de weekmenu’s gehouden. In de startersdoos zit een kookboek met 14 weekmenu’s, die ik allemaal heb gevolgd. Ik ben een gemakkelijke eter en vind alles lekker. De recepten zijn simpel en snel klaar en de tussendoortjes zorgen ervoor dat het afvallen leuk blijft.

Ik ben ongelofelijk blij met ‘mijn min 23 kilo’. Ik heb veel meer energie en veel minder last van mijn knieën en mijn rug. Ik heb nu plezier in bewegen. Kortom: ik voel me 20 jaar jonger! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer