Nancy Ladang, 47 Jaar uit Oostende

"Voor mij is het belangrijk dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb!*"

Ik ben Nancy en 46 jaar. Door omstandigheden ben ik op een jaar tijd 10 kg aangekomen. Doordat ik altijd weinig heb gewogen was het moeilijk te aanvaarden dat ik de zwangerschapskilo’s niet eraf kreeg. Ik heb tot mijn 45ste geschommeld tussen 70-72 kg, en tot een jaar geleden kwam ik nog eens 10 kg bij door medicatie en cortisone, de menopauze en stoppen met roken.

Ik wist me geen raad meer en aanvaardde mezelf niet meer, tot mijn stiefdochter me vertelde dat ze heel wat gewicht kwijtgeraakt was op 3 maanden met behulp van het PowerSlim programma. Ze voelde zich veel beter en goed in haar vel. Dat was wat ik ook wou!

Ik heb meteen contact opgenomen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Karen van La Forma. Daar werd ik heel goed opgevangen en kreeg ik de nodige uitleg.

De eerste week vond ik lastig, maar het volhouden werd zeker beloond. Na bijna 3 maanden ben ik 10 kg vermagerd dankzij PowerSlim.

De meesten zeggen dat het prijzig is en beginnen er daarom niet aan. Mijn ervaring is: door gezonde voeding te kopen spaar je uit in voedingswinkels en dat compenseert voor mij. Komt het op hetzelfde neer.

Voor mij is het belangrijk dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en me goed voel in mijn vel! Ik durf terug op foto’s te staan en kleedjes te dragen!

Je beseft pas dat het werkt als je de stap durft te zetten en niet opgeeft.

Mijn dank aan Karen, voor de steun en dat ze altijd voor me klaar stond om me op te vangen.

Het heeft mijn leven veranderd in positieve zin!

Karen
Coach van Nancy

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer