Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Irene & Arjaan, 1 Jaar

"Vorig jaar zomer ging de knop om*"

Voor mijn trouwen was ik vrij slank. Een jaar of 12 geleden was ik de kilo?s die er in de jaren daarvoor bijgekomen waren zo zat dat ik ben gaan afvallen. Ik ben toen afgevallen door anders te gaan eten en intensief te sporten. Door het veranderde eetpatroon viel mijn man ook af. Helaas door omstandigheden had ik geen tijd meer om te sporten en vervielen we weer in ons oude eetpatroon.

We houden erg van lekker eten en elke vakantie bleef er een kilootje aanzitten die er niet meer af ging. Steeds zeiden we tegen elkaar ?eigenlijk zouden we wat kilo?s moeten afvallen en meer bewegen?.

Vorig jaar zomer ging de knop om, in de vakantie hebben we het er nog lekker van genomen en spraken we af dat we na de vakantie echt aan de slag zouden gaan. Het sporten moest dicht bij huis zijn en om af te vallen hadden we een stok achter de deur nodig.

Bij een PowerSlim center in de buurt werd door een diëtiste van PowerSlim een presentatie gegeven. Het verhaal dat ze vertelde klonk erg positief en we zijn die maandag erop meteen begonnen.

Het PowerSlim programma was erg goed vol te houden. Op feestjes namen we onze eigen koekjes mee en we zorgden altijd dat we ons eigen eten klaar konden maken als we op visite waren. We hebben zelfs op onze eigen verjaardag een lekkere PowerSlim taart gemaakt van madeleines en yoghurtshake. De gasten vonden de taart heerlijk. Voor iedere gelegenheid heeft PowerSlim wel een product in het assortiment. Bij de wintermaanden hoort natuurlijk de warme chocolademelk, heerlijk met een speculaas biscuitje.

Het geleidelijk afbouwen hebben we als erg prettig ervaren. Zo kon ons lichaam langzaam weer aan een gewoon eetpatroon wennen. We zijn lange tijd nu op gewicht en het blijft goed gaan.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer