Irene & Arjaan, 2 Jaar

"Vorig jaar zomer ging de knop om*"

Voor mijn trouwen was ik vrij slank. Een jaar of 12 geleden was ik de kilo?s die er in de jaren daarvoor bijgekomen waren zo zat dat ik ben gaan afvallen. Ik ben toen afgevallen door anders te gaan eten en intensief te sporten. Door het veranderde eetpatroon viel mijn man ook af. Helaas door omstandigheden had ik geen tijd meer om te sporten en vervielen we weer in ons oude eetpatroon.

We houden erg van lekker eten en elke vakantie bleef er een kilootje aanzitten die er niet meer af ging. Steeds zeiden we tegen elkaar ?eigenlijk zouden we wat kilo?s moeten afvallen en meer bewegen?.

Vorig jaar zomer ging de knop om, in de vakantie hebben we het er nog lekker van genomen en spraken we af dat we na de vakantie echt aan de slag zouden gaan. Het sporten moest dicht bij huis zijn en om af te vallen hadden we een stok achter de deur nodig.

Bij een PowerSlim center in de buurt werd door een diëtiste van PowerSlim een presentatie gegeven. Het verhaal dat ze vertelde klonk erg positief en we zijn die maandag erop meteen begonnen.

Het PowerSlim programma was erg goed vol te houden. Op feestjes namen we onze eigen koekjes mee en we zorgden altijd dat we ons eigen eten klaar konden maken als we op visite waren. We hebben zelfs op onze eigen verjaardag een lekkere PowerSlim taart gemaakt van madeleines en yoghurtshake. De gasten vonden de taart heerlijk. Voor iedere gelegenheid heeft PowerSlim wel een product in het assortiment. Bij de wintermaanden hoort natuurlijk de warme chocolademelk, heerlijk met een speculaas biscuitje.

Het geleidelijk afbouwen hebben we als erg prettig ervaren. Zo kon ons lichaam langzaam weer aan een gewoon eetpatroon wennen. We zijn lange tijd nu op gewicht en het blijft goed gaan.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer