Marijke Stoutjesdijk 46 Jaar

Wacht niet tot morgen maar begin vandaag!*

Ik ben Marijke, 45 jaar en werk als verpleegkundige. Nadat ik 5 jaar geleden mijn tweede hernia operatie had gehad en mijn herstel heel slecht was, heb ik een jaar niet heb kunnen werken. Hierdoor belande ik in een burn-out. Bewegen deed ik nauwelijks en lekker eten was een soort troost.

Ik heb vaak geprobeerd om af te vallen en dat lukte dan met 2-3 kg, maar dan hield het op. Mijn schildklier bleek een probleem met als gevolg dat ik aan de medicijnen moest. Het werkt dan allemaal niet mee om af te vallen.

Na de zomervakantie van 2020 moest de knop om. Ik was vaak moe, had geen energie meer en zat niet meer lekker in mijn vel. Op het werk sprak ik een collega die het PowerSlim programma volgde en zij was hier erg enthousiast over. Ik heb toen een coach bij mij in de buurt gevonden. Ze zat die week eigenlijk al vol, ik heb haar zowat gesmeekt om toch nog die dag langs te mogen komen omdat ik bang was dat ik het dan weer vooruit zou schuiven of zelfs er niet aan zou gaan beginnen. Ik hoor haar nog zeggen: kom maar langs aan het eind van de dag, ik maak tijd voor je.

Na een intake van zeker anderhalf uur ging ik vol goede moed naar huis met twee tassen vol PowerSlim producten (repen, brood, smoothies enz.). Er zijn zoveel lekkere producten! Ik werd steeds creatiever met eten koken. ‘Ik kan het wel!’ dacht ik. Het is inmiddels een soort sport geworden om producten te vinden met weinig koolhydraten, en ik denk eerst na voor ik iets eet.

Ik had mezelf voorgenomen om kleine doelen te stellen, elke 5 kg eraf daar kon ik trots op zijn. Ik werd steeds zelfverzekerder. Inmiddels is er 20 kg af en voel ik mij veel fitter. Ik heb meer energie en ben heel trots dat mij dit is gelukt. Samen met mijn coach, want zonder onze leuke gesprekken weet ik niet of ik het volgehouden zou hebben.

Ik ben nu voorzichtig aan het afbouwen. In plaats van PowerSlim producten ga ik over naar gewone producten uit de supermarkt. Dat doe ik in overleg met mijn coach, want ik wil namelijk zeker weten of ik de goede producten kies.

Verder kan ik iedereen PowerSlim aanraden “Wacht niet tot morgen, begin vandaag”.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer