Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Wendy van Orsouw, 42 Jaar

"Was ik maar eerder met PowerSlim begonnen!*"

Tja, waarom ik niet eerder ben begonnen met PowerSlim? Ik was gewoon eigenwijs denk ik. Op zich stoorde ik mij ook niet enorm aan mijn extra kilo’s. Ik had altijd zoiets van: ‘dan moet ik maar minder snoepen, dan gaat het vermageren vanzelf’. Maar dat had ik er dan weer niet voor over.

Toevallig is mijn buurvrouw PowerSlim coach. Via haar kreeg ik ‘toevallig’ weleens wat te proeven van PowerSlim. Die producten vond ik best wel goed smaken. Wel vond ik nog steeds dat ik gewoon geen suiker meer moest eten als ik wilde afvallen. Maaltijdvervangers hoorde daar voor mij niet bij. En hé, je gaat toch niet betalen om je gewenste gewicht te behalen?

Maar goed, het afgelopen jaar zat ik helemaal niet lekker in mijn vel en zo zat er stiekem wel 10 kilo te veel aan mijn lijf, waardoor ik toen dus wel heel strak in mijn vel zat. Toen kreeg ik ook nog de vraag of ik zwanger was en precies op dat moment zei mijn buurvrouw dat ik gewoon moest gaan PowerSlimmen. Nou vooruit dan, we zien het wel...

Eenmaal gestart voelde ik mij al gauw FANTASTISCH en ook belachelijk dom dat ik niet gewoon veel eerder hiermee begonnen was. De producten en recepten zijn echt HEERLIJK!

In het begin moest ik heel erg wennen aan 6 keer per dag eten. Regelmatig viel ik mijn coach lastig met de vraag of ik echt wel zo veel kon eten en toch zou vermageren. Ze legde dan uit dat ik juist al die voeding (veel eiwitten uit de PowerSlim producten, kwark, vlees, vis, groenten) nodig had om goed af te kunnen vallen. En ja, de kilo’s vlogen eraf! En ja, ik kon met gemak het eerste doel naar beneden bijstellen. Ik vond het zo makkelijk dat ik m’n eerste doel (10 kilo afvallen) naar beneden bijstelde met 5 kilo. Ik ben dus nu gewoon 16 kilo lichter! :)

Mijn lijf voelt lekkerder, ik ben fitter en kleding staat allemaal veel leuker. Ik beweeg mij veel gemakkelijker op mijn werk (Ik ben zaakvoerster van een schoenenwinkel). Ik word overspoeld met complimenten en zeg dan ook regelmatig: GA GEWOON POWERSLIMMEN!!

Ik ben heel blij dat ik niet zelf ben gaan tobben en dat ik een stok achter de deur heb gehad en een coach die mij kon vertellen wat ik beter wel en wat ik beter niet kon doen. Het is elke euro waard geweest. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer