Marian van de Leeden 67 Jaar

Wat een vakantiefoto voor invloed kan hebben!*

 Al geruime tijd voelde ik me niet goed. Ik had lichamelijke klachten en werd zowaar een beetje depressief. Toen gebeurde er iets heel naars: ik kreeg een beroerte. Er volgde een tijd van revalidatie. Ik ben er redelijk goed uitgekomen – mijn bewegingen zijn nog wat onzeker en mijn spraak wordt niet meer wat het is geweest. Maar ik was er nog en kon er weer zijn voor mijn man en (klein)kinderen. Toch bleef ik onzeker.

In 2018 hebben we een reis gemaakt naar Sri Lanka. Ik ga niet graag op de foto, maar kon er niet onderuit dat er een paar kiekjes van me werden genomen. Toen ik die bij thuiskomst bekeek viel het kwartje: ik was gewoon te zwaar. Die dikke buik, die hoorde niet bij mij. Ik besloot actie te ondernemen.

Een goede kennis van ons is goed vermagerd met PowerSlim en blijft mooi slank. Ik dacht: “Dat wil ik ook!”. Zo zat ik eind februari aan tafel bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze legde het programma duidelijk uit en mijn enthousiasme sloeg om in een besluit: ik ga starten met PowerSlim!

Ik had mijn nieuwe levensstijl al snel helemaal in de vingers. Bij het ontbijt en als tussendoortje gebruikte ik PowerSlim, bij de maaltijden at ik het liefste mijn eigen vindingen: vlees/kip/vis met groenten, soms een lekker eitje. Ik kon genoeg variëren en was altijd goed verzadigd.

Het programma werkte uitstekend bij mij: in drie maanden ben ik 10 kilo vermagerd en ik voel me daar enorm goed bij. Fitter natuurlijk, maar ik vind het vooral fijn dat mijn buik weg is. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en heb daardoor meer plezier in het leven.

Dat het terugkijken van de vakantiefoto’s zo’n invloed zou hebben op deze wending in mijn leven had ik niet kunnen bedenken, maar ik ben er blij mee!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer