Marian van de Leeden, 65 Jaar

"Wat een vakantiefoto voor invloed kan hebben!* "

 Al geruime tijd voelde ik me niet goed. Ik had lichamelijke klachten en werd zowaar een beetje depressief. Toen gebeurde er iets heel naars: ik kreeg een beroerte. Er volgde een tijd van revalidatie. Ik ben er redelijk goed uitgekomen – mijn bewegingen zijn nog wat onzeker en mijn spraak wordt niet meer wat het is geweest. Maar ik was er nog en kon er weer zijn voor mijn man en (klein)kinderen. Toch bleef ik onzeker.

In 2018 hebben we een reis gemaakt naar Sri Lanka. Ik ga niet graag op de foto, maar kon er niet onderuit dat er een paar kiekjes van me werden genomen. Toen ik die bij thuiskomst bekeek viel het kwartje: ik was gewoon te zwaar. Die dikke buik, die hoorde niet bij mij. Ik besloot actie te ondernemen.

Een goede kennis van ons is goed vermagerd met PowerSlim en blijft mooi slank. Ik dacht: “Dat wil ik ook!”. Zo zat ik eind februari aan tafel bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze legde het programma duidelijk uit en mijn enthousiasme sloeg om in een besluit: ik ga starten met PowerSlim!

Ik had mijn nieuwe levensstijl al snel helemaal in de vingers. Bij het ontbijt en als tussendoortje gebruikte ik PowerSlim, bij de maaltijden at ik het liefste mijn eigen vindingen: vlees/kip/vis met groenten, soms een lekker eitje. Ik kon genoeg variëren en was altijd goed verzadigd.

Het programma werkte uitstekend bij mij: in drie maanden ben ik 10 kilo vermagerd en ik voel me daar enorm goed bij. Fitter natuurlijk, maar ik vind het vooral fijn dat mijn buik weg is. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en heb daardoor meer plezier in het leven.

Dat het terugkijken van de vakantiefoto’s zo’n invloed zou hebben op deze wending in mijn leven had ik niet kunnen bedenken, maar ik ben er blij mee!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer