Heidi Stevens, 44 Jaar uit Tessenderlo

"Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg*"

Ik ben Heidi, getrouwd en mama van 2 superlieve dochters. Mijn gewicht is beginnen toenemen in mijn studententijd. Ongezond eten, snoepen, noem maar op.... In de loop der jaren ben ik nog eens 30 kg aangekomen. Het was zelfs zover dat ik niet meer in de spiegel keek, het kon me allemaal niets meer schelen. Dik is dik, dacht ik. Ik had al zoveel dingen geprobeerd, maar wanneer er 10 kg af was kwamen die er ook even snel weer bij!

Tot ik op Facebook het PowerSlim programma zag verschijnen. Mijn coach Anneleen van Sillueta post regelmatig informatie over PowerSlim. Ik ben dan zelf eens gaan googelen en heb dan ook maar meteen een afspraak gemaakt.

Anneleen en ik waren tot een besluit gekomen dat ik 30 kg ging vermageren. Het leek zo onrealistisch! Ik dacht in mezelf: ‘30kg! Ga ik dat wel halen?’ Nu, 6 maanden later, ben ik er 24 kwijt en heb ik besloten om er nog 5 bij te doen. PowerSlim is zo makkelijk vol te houden. Je mag 6 keer op een dag eten, je hebt nooit een hongergevoel en de producten zijn nog lekker ook! Ik heb nu geleerd om gezond te eten.

Door het volgen van PowerSlim heb ik geen maat XXXL meer nodig, maar kan ik shoppen tussen de kleinere maten. Ik voel me ook een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Ik vind het niet erg meer om de fiets al eens te nemen of een blokje rond te lopen. Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg van de mensen rondom mij. Dit geeft een extra boost! Als laatste wil ik natuurlijk mijn coach Anneleen bedanken. Zonder haar steun en goede raad zou het allemaal niet zo vlot verlopen zijn! Merci Anneleen!  

Coach Anneleen over Heidi:

Als coach van Heidi ben ik ontzettend trots op haar. Heidi kwam hier binnen met slechts een klein sprankeltje hoop om wat kilo’s kwijt te raken. Maar ze wou het een kans geven, ze wou graag 30 kg verliezen en tot op heden was dit nog met geen enkel dieet gelukt. Vanaf we gestart zijn ging het heel goed met Heidi, het afvallen verliep super vlot, ze had geen honger, geen moeite met het programma, vond echt haar ding in de producten... en tot op heden gaat het nog altijd super met Heidi. Zelfs na een aantal dagen New York (wat niet de makkelijkste plaats is om gezond te eten) kwam Heidi terug op de weegschaal staan met weer gewichtsverlies. Heidi, je bent een pracht van een vrouw, die er stralend uitziet! De laatste 5 kilo’s gaan zeker geen probleem zijn, daar ben ik van overtuigd! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer