Yves Lagage, 51 Jaar uit Ieper

"Wat ik als onmogelijke achtte is nu dankzij PowerSlim werkelijkheid geworden.*"

Als actieve ondernemer vond ik in het hardlopen een uitlaatklep. Toen ik door een knieblessure en een bijbehorende operatie niet langer pijnloos aan sport kon doen, verwaarloosde ik beetje bij beetje mijn conditie en mijn gezondheid. Geen sport meer, teveel en ongezond eten, teveel alcohol? In 4 jaar tijd was ik maar liefst 18kg bijgekomen. Zo kon het niet langer verder. Op een wellnessbeurs in Kortrijk ontmoette ik Wendy van PowerSlim. Zij wist me te overtuigen om het PowerSlim afslankprogramma te proberen en mijn leven opnieuw in handen te nemen.

Het was een groot succes en ik was dermate overtuigd dat ik besliste om zelf de opleiding tot voedingscoach te volgen, zodat ik ook andere de kans kom geven hun droom te verwezenlijken.

Momenteel zit ik in de stabilisatiefase, ik loopt weer vlotter dan ooit 9 tot 12km en dat 3 keer per week. Wat ik 6 maand geleden voor een eindeloze tunnel zag en onmogelijk achtte, is nu dankzij PowerSlim werkelijkheid geworden. Geen valse beloftes en moeilijke opofferingen, maar een aangenaam doeltreffend nieuw voedingspatroon. Ik ben sinds ik PowerSlim startte tijdens de harde winter met veel kou ook niet één keer verkouden geweest. Vroeger had ik voortdurend keel- en oorontstekingen. Dit is vast mede door de dagelijkse groenten en vitamines. PowerSlim maakte van mij een ander, gezonder mens!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer