Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Yves Lagage, 50 Jaar uit Ieper

"Wat ik als onmogelijke achtte is nu dankzij PowerSlim werkelijkheid geworden.*"

Als actieve ondernemer vond ik in het hardlopen een uitlaatklep. Toen ik door een knieblessure en een bijbehorende operatie niet langer pijnloos aan sport kon doen, verwaarloosde ik beetje bij beetje mijn conditie en mijn gezondheid. Geen sport meer, teveel en ongezond eten, teveel alcohol? In 4 jaar tijd was ik maar liefst 18kg bijgekomen. Zo kon het niet langer verder. Op een wellnessbeurs in Kortrijk ontmoette ik Wendy van PowerSlim. Zij wist me te overtuigen om het PowerSlim afslankprogramma te proberen en mijn leven opnieuw in handen te nemen.

Het was een groot succes en ik was dermate overtuigd dat ik besliste om zelf de opleiding tot voedingscoach te volgen, zodat ik ook andere de kans kom geven hun droom te verwezenlijken.

Momenteel zit ik in de stabilisatiefase, ik loopt weer vlotter dan ooit 9 tot 12km en dat 3 keer per week. Wat ik 6 maand geleden voor een eindeloze tunnel zag en onmogelijk achtte, is nu dankzij PowerSlim werkelijkheid geworden. Geen valse beloftes en moeilijke opofferingen, maar een aangenaam doeltreffend nieuw voedingspatroon. Ik ben sinds ik PowerSlim startte tijdens de harde winter met veel kou ook niet één keer verkouden geweest. Vroeger had ik voortdurend keel- en oorontstekingen. Dit is vast mede door de dagelijkse groenten en vitamines. PowerSlim maakte van mij een ander, gezonder mens!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer