Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anke van den Berg, 25 Jaar

"Wat is het fijn als je weer lekker in je vel zit!*"

Afgelopen januari is bij mij de knop omgegaan, er moest iets gebeuren aan mijn gewicht. Ik heb daarvoor zelf pogingen gedaan om te vermageren, dan ging er een paar kilo af maar die kwamen er ook weer net zo snel bij. Via Facebook kwam ik het PowerSlim programma tegen en ik kwam erachter dat er een PowerSlim coach bij mij in de buurt zat. Via haar website heb ik contact gezocht en de week erop zat ik al in haar studio voor een intake gesprek. Dit voelde zo goed dat ik gelijk het starterspakket heb meegenomen.

In maart van dit jaar ben ik begonnen met PowerSlimmen, we hebben bewust een datum gekozen die wat in de toekomst lag zodat ik mij goed kon voorbereiden op het dieet. Ook ben ik tot deze datum gekomen omdat de carnaval eind februari begon en alcoholconsumptie wordt niet aangeraden tijdens het dieet ;)

In het begin had ik als doel om 20 kg te vermageren, maar in de eerste week was er al 4,5 kilo af! Ik verloor toen voornamelijk vocht, maar toch gaf dit zo’n motivatie dat ik toen mijn doel meteen naar de 25 kg heb gezet. Gaandeweg heb ik mijn streefgewicht bepaald, voor dit gewicht moet ik 28 kg verliezen.

Nu, 4 maanden verder, heb ik mijn einddoel nog niet gehaald maar ik ben op de goede weg! Ik ben al 20 kilo kwijt! Het PowerSlim programma heeft veel lekkere en makkelijke producten, daardoor is het ook goed vol te houden. Ik hou van afwisseling met de maaltijden en gebruik regelmatig de website van PowerSlim om recepten op te zoeken.

Nu ik al zoveel gewicht kwijt ben voel ik me super, ik zit beter in mijn vel! Nog een paar kilo en dan mag ik naar fase 2. Ik ben benieuwd hoe dat gaat, maar met hulp van mijn coach gaat dat zeker goed komen! Kortom, ik ben nu al super blij met het resultaat. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer