Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Christine, Nathalie en Stefanie, 1 Jaar uit Opglabbeek

"We hadden nooit durven dromen dat dit resultaat echt haalbaar was!*"

We hadden in het verleden al heel wat diëten geprobeerd, helaas vervielen we telkens in onze oude eetgewoonten met als gevolg het jojo-effect. We voelden ons hier alle 3 slecht bij. Bij het shoppen paste niets meer. We waren gewoon niet gelukkig!

Op een dag stond ik voor de spiegel en had ik plots een klik: ‘Zo kon het niet langer!’ Mijn zus had net hetzelfde gevoel, dus besloten we samen bij Pilates- en afslankstudio Genk te starten met PowerSlim. We ontdekten al snel dat PowerSlim echt lekker is en dus makkelijk vol te houden! Dankzij de weekmenu’s en de recepten die in het startpakket zitten, hadden we ook voldoende afwisseling. Niet onbelangrijk, want anders gaat het gauw vervelen.

Het gewicht ging vlot omlaag en dus startte ook mijn mama met het PowerSlim-programma. Naast de steun van onze coaches, hadden we dus ook steun van elkaar!

We hadden nooit durven dromen dat dit resultaat echt haalbaar was. Maar dankzij de goede coaching en PowerSlim, is het vlotjes gelukt! Nu kunnen we leuk samen shoppen en maatje 38 zit weer prima. We voelen ons veel gelukkiger en zitten vol energie! :)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer