Christine, Nathalie en Stefanie, 2 Jaar uit Opglabbeek

"We hadden nooit durven dromen dat dit resultaat echt haalbaar was!*"

We hadden in het verleden al heel wat diëten geprobeerd, helaas vervielen we telkens in onze oude eetgewoonten met als gevolg het jojo-effect. We voelden ons hier alle 3 slecht bij. Bij het shoppen paste niets meer. We waren gewoon niet gelukkig!

Op een dag stond ik voor de spiegel en had ik plots een klik: ‘Zo kon het niet langer!’ Mijn zus had net hetzelfde gevoel, dus besloten we samen bij Pilates- en afslankstudio Genk te starten met PowerSlim. We ontdekten al snel dat PowerSlim echt lekker is en dus makkelijk vol te houden! Dankzij de weekmenu’s en de recepten die in het startpakket zitten, hadden we ook voldoende afwisseling. Niet onbelangrijk, want anders gaat het gauw vervelen.

Het gewicht ging vlot omlaag en dus startte ook mijn mama met het PowerSlim-programma. Naast de steun van onze coaches, hadden we dus ook steun van elkaar!

We hadden nooit durven dromen dat dit resultaat echt haalbaar was. Maar dankzij de goede coaching en PowerSlim, is het vlotjes gelukt! Nu kunnen we leuk samen shoppen en maatje 38 zit weer prima. We voelen ons veel gelukkiger en zitten vol energie! :)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer