Christine, Nathalie en Stefanie, 1 Jaar uit Opglabbeek

"We hadden nooit durven dromen dat dit resultaat echt haalbaar was!*"

We hadden in het verleden al heel wat diëten geprobeerd, helaas vervielen we telkens in onze oude eetgewoonten met als gevolg het jojo-effect. We voelden ons hier alle 3 slecht bij. Bij het shoppen paste niets meer. We waren gewoon niet gelukkig!

Op een dag stond ik voor de spiegel en had ik plots een klik: ‘Zo kon het niet langer!’ Mijn zus had net hetzelfde gevoel, dus besloten we samen bij Pilates- en afslankstudio Genk te starten met PowerSlim. We ontdekten al snel dat PowerSlim echt lekker is en dus makkelijk vol te houden! Dankzij de weekmenu’s en de recepten die in het startpakket zitten, hadden we ook voldoende afwisseling. Niet onbelangrijk, want anders gaat het gauw vervelen.

Het gewicht ging vlot omlaag en dus startte ook mijn mama met het PowerSlim-programma. Naast de steun van onze coaches, hadden we dus ook steun van elkaar!

We hadden nooit durven dromen dat dit resultaat echt haalbaar was. Maar dankzij de goede coaching en PowerSlim, is het vlotjes gelukt! Nu kunnen we leuk samen shoppen en maatje 38 zit weer prima. We voelen ons veel gelukkiger en zitten vol energie! :)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 36 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 57 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer