Eveline Kermaire 29 Jaar uit Gentbrugge

Welkom in mijn wereld van maatje 38!*

Op het internet of in tijdschriften bots je af en toe op getuigenissen waarin mensen beschrijven hoe zij hun levensstijl veranderden. Mensen kiezen er soms voor om gezonder te leven, enkele kilo’s te verliezen, een fitter leven te hebben. Geïnspireerd door hun verhalen, deel ik hieronder met plezier mijn getuigenis. Ik neem jullie even mee in mijn verhaal en hoop jullie te inspireren zoals velen mij voor deden.

Ik ben Eveline, een vrolijke meid van 24 jaar. Momenteel barst ik van de energie, voel ik me ontzettend goed in mijn vel en zie ik in de spiegel de Eveline die ik al jaren voor me wil zien. Maar dat was niet altijd even gemakkelijk.

In mijn tienerjaren bestond mijn leven voor een groot deel uit sporten. Ik roeide in competitieverband en veel van mijn vrije tijd vulde ik in met sporten. Ik voelde me goed in mijn vel, had geen problemen qua kledingkeuze en barstte van energie! Dit is ook de periode dat ik mijn man leerde kennen.

Na de middelbare school koos ik ervoor om verder te studeren, waardoor mijn tijdsindeling wat verschoof: ik had meer tijd nodig om mijn studies rond te krijgen, wat ten koste ging van mijn sporten.

Na een zestal jaar was mijn levenspatroon compleet veranderd. Sporten deed ik niet meer, ik at wat ik wou, was weinig bezig met gezonde voeding en voelde me futloos. Naar aanleiding van mijn trouw, volgde ik wel een dieet waarmee er enkele kilo’s afvlogen. Echter, de opoffering van ‘wat ik allemaal niet mocht eten’ was zodanig groot dat ik het niet meer kon opbrengen die levensstijl vast te houden. Resultaat? Op een jaar tijd was ik terug bij af. In augustus van vorig jaar besloot ik er toch wat aan te doen...

Ik kwam in contact met mijn coach, die me zou helpen om me die gezonde levensstijl aan te leren.. Zij is zowat de rode draad in mijn hele verhaal: ze liet me kennismaken met de producten van PowerSlim, ze zette me aan om enkele keren per week te sporten en ze gaf tips wanneer ik het even moeilijk had...

Ondertussen, ben ik 21 kilo afgevallen met het PowerSlim afslankprogramma! Vooral het moment dat ik dat ene kleedje, dat ik sinds mijn achttien jaar niet meer kon aandoen, opnieuw kon aandoen. De woorden van mijn man (‘waauw!’) zullen nog lang blijven nazinderen... Ik heb nu ook meer aandacht voor mijn uiterlijk. Nu ik gemakkelijker die mooie kleedjes kan aandoen, gemakkelijker kledij kan combineren, voel ik me echt gelukkiger. Zelfs wanneer ik ga hardlopen, probeer ik er opperbest uit te zien!

Mijn nieuwe levensstijl heb ik met plezier aangenomen en lijkt mij zeker ook vol te houden. Sinds enkele weken ben ik ook gestart met hardlopen, wat perfect aansluit bij al de energie die ik nu extra heb. Ik liep ondertussen al een wedstrijd van 5 kilometer, een wedstrijd van 10 kilometer (jawel, binnen het uur!) en nu train ik volop om de halve marathon te lopen in Disneyland Parijs (oké, ik geef toe: de locatie is een éxtra motivatie). Ik voel mij zo goed in mijn vel nu ik enkele toekomstdoelen voor mezelf gesteld heb... TOP! Ooit een marathon lopen - een droom die tot nog toe onmogelijk leek - ligt plots binnen handbereik.

Om af te ronden wil ik nog enkele mensen vermelden die de laatste maanden ontzettend belangrijk geweest zijn voor mij. Allereerst Tanja, mijn coach, die altijd voor me klaarstaat op het juiste moment. Daarnaast wil ik ook PowerSlim bedanken, voor de overheerlijke chocoladeparels (die me hielpen door de moeilijke momenten)! Tenslotte mijn man en mijn ouders, die zich perfect inpasten in mijn PowerSlim programma. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen zeggen: Welkom in mijn wereld van maatje 38!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer