Belinda & Nicole, 2 Jaar

"Wij kunnen alles weer aan, letterlijk en figuurlijk!*"

Het verhaal van Belinda:

Heel lang was ik er niet klaar voor, maar nu was het genoeg. Ik had de wil om dit te laten slagen, mede door het enthousiasme van mijn PowerSlim coach. Ik viel altijd al op door mijn grootte. Ik ben 1.80 lang en was breed. Dat ik overgewicht had was duidelijk, maar er iets aan doen vond ik moeilijk. Ik had eigenlijk nog nooit een dieet gevolgd, daar stond ik namelijk niet achter. Waarom dan wel PowerSlim?

Het idee van 6 keer op een dag eten en goede wekelijkse begeleiding sprak mij erg aan. Mijn coach was mijn stok achter de deur, elke week opnieuw. Ik stelde met haar mijn doel vast en ben eind januari begonnen met het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Ik vond het programma goed te volgen en de resultaten waren al snel merkbaar. Zelfs op vakantie kon ik moeiteloos het PowerSlim programma volgen, ik had gewoon 3 kilo aan PowerSlim producten meegenomen!

Ik vertelde iedereen vol enthousiasme over het PowerSlim afslankprogramma. Zo is mijn collega Nicole Labordus ook met het PowerSlim programma begonnen. Wij hebben vrijwel dezelfde leeftijd, we wonen in hetzelfde appartementencomplex en we zijn beide single! Ik ben ook zo ontzettend trots op haar.

Het grappige is ook dat mijn collega en ik ieder onze eigen favorieten hebben in het PowerSlim assortiment. Ik ben dol op de Bruschetta en zij vind juist de smoothie banaan erg lekker. Met al die producten is het voor iedereen goed vol te houden.

Samen hebben wij een fotoshoot gedaan en het leuke is dat onze voor- en nafoto’s inmiddels veel mensen geïnspireerd heeft om ook met het PowerSlim programma te beginnen. Het voelt zo goed als je een inspiratie bent voor anderen!

Ik ben in totaal 37 kilo afgevallen en ik voel me nu een heel ander mens. Ik straal, voel mij mooi, ik kan weer in alle winkels shoppen (te veel keuze) en ben zelfverzekerd. Als single ga ik die man niet alleen vinden omdat ik afgevallen ben, maar omdat ik van binnenuit een ander mens ben geworden! Al die complimenten zijn zo bizar!

Het verhaal van Nicole:

Wow, wat heb ik zin om mijn succes te vertellen, laat ik het maar meteen zeggen, ik ben 30 kilo afgevallen met PowerSlim. Op 21 februari ben ik begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik zag het resultaat bij mijn collega en vriendin Belinda. 4 weken later ben ik ook begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik had de keuze gemaakt om nog 1 keer met Carnaval ertegenaan te gaan. Een week later was ik klaar voor de start.

Ik ging het afslankprogramma volgen en enthousiast zoals mijn coach is, zo enthousiast ben ik vanaf dag 1. De eerste dag vond ik wel lastig. De hele dag denkend aan eten, kijkend naar de klok. Maar inmiddels gaat het mij zo makkelijk af.

Ik ben mega trots op mijn collega en tevens buurvrouw Belinda de Wild. Samen zijn wij de uitdaging aangegaan. Tijdens de lunch konden wij kletsen over welke PowerSlim producten we wel of niet lekker vonden en bespraken wij onze avondmaaltijd. Of konden we elkaar juist vertellen hoe lekker we de avond ervoor hadden gegeten. Op zaterdag deden wij samen carpoolen naar onze PowerSlim coach om de week te bespreken. Hierna reden wij weer met een goede en positieve bui terug naar huis.

Bourgondisch zal ik altijd blijven. Maar ik ben ontzettend trots op mijzelf, mijn oerkracht en doorzettingsvermogen. Ik zal nog even blijven doorgaan met PowerSlimmen. Daarna wordt het tijd voor een leuke man in huis, en met mijn nieuwe ik ben ik er zeker klaar voor :) 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer