Amanda Koeman-Rijnders, 41 Jaar

"Ik wilde stralen op mijn trouwdag!*"

Ik ben 12 kilo afgevallen met PowerSlim en daar ben ik enorm trots op. Op 8 september ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik voelde me fantastisch in mijn jurk en zag er zo mooi uit dat ik mijn ervaring echt de rest van België wil delen!

Voordat ik met PowerSlim begon, zat ik niet goed in mijn vel. Niks zat meer goed, maar ik wilde stralen op mijn trouwdag en dat was de grootste motivatie. Daarom heb ik de stap gezet en ben ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt met PowerSlim begonnen. Vanaf het eerste begin viel het me enorm mee. Lachend vermagerde ik. Als ik van een product niet wist of het wel of niet mocht stuurde ik mijn coach gewoon een appje en dan was het meteen opgelost. Een echte steun en toeverlaat!

Ik eet nu veel bewuster en heb echt geleerd om anders met eten om te gaan. Ik weet nu dat ik echt 6 keer per dag moet eten en dat veel water drinken echt goed is. Bedankt PowerSlim voor de heerlijke producten en het geweldige programma en een super dank je wel naar mijn coach! Zonder haar coaching, back-up en steun was het me nooit gelukt. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer