Amanda Koeman-Rijnders, 41 Jaar

"Ik wilde stralen op mijn trouwdag!*"

Ik ben 12 kilo afgevallen met PowerSlim en daar ben ik enorm trots op. Op 8 september ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik voelde me fantastisch in mijn jurk en zag er zo mooi uit dat ik mijn ervaring echt de rest van België wil delen!

Voordat ik met PowerSlim begon, zat ik niet goed in mijn vel. Niks zat meer goed, maar ik wilde stralen op mijn trouwdag en dat was de grootste motivatie. Daarom heb ik de stap gezet en ben ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt met PowerSlim begonnen. Vanaf het eerste begin viel het me enorm mee. Lachend vermagerde ik. Als ik van een product niet wist of het wel of niet mocht stuurde ik mijn coach gewoon een appje en dan was het meteen opgelost. Een echte steun en toeverlaat!

Ik eet nu veel bewuster en heb echt geleerd om anders met eten om te gaan. Ik weet nu dat ik echt 6 keer per dag moet eten en dat veel water drinken echt goed is. Bedankt PowerSlim voor de heerlijke producten en het geweldige programma en een super dank je wel naar mijn coach! Zonder haar coaching, back-up en steun was het me nooit gelukt. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer