Amanda Koeman-Rijnders, 40 Jaar

"Ik wilde stralen op mijn trouwdag!*"

Ik ben 12 kilo afgevallen met PowerSlim en daar ben ik enorm trots op. Op 8 september ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik voelde me fantastisch in mijn jurk en zag er zo mooi uit dat ik mijn ervaring echt de rest van België wil delen!

Voordat ik met PowerSlim begon, zat ik niet goed in mijn vel. Niks zat meer goed, maar ik wilde stralen op mijn trouwdag en dat was de grootste motivatie. Daarom heb ik de stap gezet en ben ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt met PowerSlim begonnen. Vanaf het eerste begin viel het me enorm mee. Lachend vermagerde ik. Als ik van een product niet wist of het wel of niet mocht stuurde ik mijn coach gewoon een appje en dan was het meteen opgelost. Een echte steun en toeverlaat!

Ik eet nu veel bewuster en heb echt geleerd om anders met eten om te gaan. Ik weet nu dat ik echt 6 keer per dag moet eten en dat veel water drinken echt goed is. Bedankt PowerSlim voor de heerlijke producten en het geweldige programma en een super dank je wel naar mijn coach! Zonder haar coaching, back-up en steun was het me nooit gelukt. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer