Sylvia Leerintveld, 49 Jaar

"Zelfs tijdens feestdagen kon ik het goed volhouden*"

Ik wilde al heel lang vermageren, maar steeds begon ik op maandag en op woensdag was ik alweer gezwicht voor een koekje bij de koffie. Zo viel ik snel weer terug in mijn oude patronen. Half november stond ik in een paskamer en schrok ik van mezelf. En toen ik op de weegschaal ging staan, schrok ik nog meer! Dat was het moment dat ik wilde afvallen en nu echt zonder smoesjes!

Ik had heel veel succesverhalen gelezen op Facebook over een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ook een oud-collega van mij had het PowerSlim programma gevolgd en was heel enthousiast. Dat je gewoon kunt eten, dus niet op shakes leeft, vind ik ook heel belangrijk.

Ik dacht in eerste instantie dat het bij PowerSlim ook weer om shakes ging of om calorieën tellen, maar toen ik goed ging lezen was het dat niet het geval. Je mag 5-6 keer per dag eten. Er is heel veel keuze in producten, zoals muesli, brood, crackers, chips etc. En ’s avonds kon ik  vlees of vis met groenten eten samen met mijn gezin.

Ik had ook verwacht dat ik niet zo snel zou vermageren en dat het heel zwaar zou gaan worden, maar inmiddels weet ik wel beter. Ik ben 18,5 kg lichter en vind het super leuk om nieuwe kleren te gaankopen. Ook de complimenten die ik krijg zijn heel leuk. Daarnaast voel ik me er super lekker door.

Eerlijk gezegd heb ik weinig uitdagingen gehad tijdens het afvallen. Ik ben eind november begonnen, dus vlak voor Sinterklaas en Kerst, maar daarmee heb ik helemaal geen problemen ondervonden. Ik kon me aan het programma houden, omdat er veel vervangende lekkere producten zijn voor tijdens de feestdagen, zoals koolhydraatarme kerst chocolaatjes. Daarnaast kreeg ik ook een speciaal kerstmenu en Sinterklaastips. Zelfs carnaval heb ik overleefd, zonder alcohol! Ik heb water besteld en had mijn eigen suikervrije flesje ranja bij me.

Een eyeopener voor mij was dat je heel goed met veel minder koolhydraten en suikers kunt leven en dat er genoeg koolhydraatarme alternatieven zijn.

Als je ook wilt afvallen, dan zou ik adviseren om het vooral voor jezelf te doen. Ik heb het PowerSlim programma als gemakkelijk ervaren, ook omdat je hele goede begeleiding en coaching krijgt. Het is zeker het proberen waard. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk eten tijdens, er zijn tal van lekkere recepten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer