Ria Tromp, 58 Jaar

"Zo blijf ik gemotiveerd!*"

Het is mei 2018. Nadat ik diverse ‘diëten’ had gevolgd, waarvan niets me blijvend heeft geholpen, kwam ik op een evenement PowerSlim tegen. Ik ben die avond 3x teruggegaan naar de stand en had direct een klik met Astrid. Zij zou later mijn coach worden.

Zou PowerSlim voor mij toch de oplossing zijn? Ik heb de stap genomen en een kennismakingsgesprek gepland. Ik was er aan toe, want ik had allerlei klachten.

Begin juli ben ik enthousiast aan het PowerSlim programma begonnen. Het ging me zo gemakkelijk af. De producten smaken heerlijk en ze verzadigen goed. En wat nog belangrijker is: ik zag direct resultaat.

Natuurlijk kwam ik voor diverse uitdagingen te staan:

  • We zijn op vakantie geweest – naar Canada – niet echt een land waar het gemakkelijk is om op je calorie- en koolhydraatinname te letten.
  • Ik moest een operatie ondergaan. Hierdoor was ik enkele weken ‘uit de roulatie’.

Maar deze uitdagingen heb ik aardig weten te hanteren. Het vermageren ging gewoon door, in een iets lager tempo, maar toch.

De wekelijkse consulten met mijn coach waren leerzaam, maar ook gezellig. Ik voelde me echt gesteund en heb van PowerSlim mijn leefstijl kunnen maken. In totaal ben ik 20 kilo afgevallen en ik ben inmiddels al maanden op gewicht.

Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en ik zit gewoon lekker in mijn vel. De weegmomenten bouwen we nu af, maar ik vind het fijn om toch regelmatig langs te gaan bij mijn coach Astrid. Ik steek er altijd wat van op en blijf zo gemotiveerd.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer