Wai-Lin Timmerman, 41 Jaar

"Zonder mijn coach was ik nooit zo ver gekomen!*"

Ik was al een tijdje aan het kijken wat ik kon doen om af te vallen. Het was vlak voor de zomervakantie van 2018 toen ik in contact kwam met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde ze vol enthousiasme over PowerSlim.

Na mijn vakantie ben ik vol goede moed begonnen. Er ging ineens een knopje om in mijn hoofd, ik was er helemaal klaar voor om te vermageren! Ik was eerst bang dat ik honger zou krijgen, wat je vaak heb met een dieet. Maar omdat je 6x per dag moet eten heb ik totaal geen honger gehad.

Er zijn een heleboel producten van PowerSlim zodat je goed gevarieerd kan eten. Doordat ik ook 3x per week onder begeleiding ging sporten, ging het vermageren goed en bleef mijn lichaam in de goede conditie.

Ik ben nu een jaar verder en ben 26 kg afgevallen. Ik ben erg trots op mezelf dat het gelukt is. Het leukste is het krijgen van complimenten van mensen waar je het helemaal niet van verwacht. Ik voel me echt goed. Ik ben erg blij met mijn coach, zonder haar was ik niet zo ver gekomen.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer