Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Andijviesalade met gebakken heilbot

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bestrooi de heilbotfilet met wat peper en zout. Verhit de olijfolie in de pan en bak circa 4-5 minuten aan beide kanten. Maak een kwarksausje door de kwark te mengen met de knoflook en wat peper en zout. Verdeel de andijvie, gemengde sla en de tomaatjes op een bord. Serveer met heilbotfilet, het kwarsausje en het schijfje citroen.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g heilbotfilet
  • 2 el magere kwark
  • Handje andijvie in stukjes
  • Hand gemengde sla
  • 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • Schijfje citroen
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 295 Kcal
Vet 15,9 g
Koolhydraten 6,9 g
Eiwitten 29,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Andijviesalade met gebakken heilbot
Uw waardering