Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Andijviesalade met gegrilde kip

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Wrijf de kip in met de olie en de kipkruiden. Laat ongeveer 10 minuten afgedekt in de koelkast staan. Was en snijd ondertussen de andijvie, champignons, tomaat, paprika en de ui. Laat een grillpan goed warm worden en gril de kip rondom goudbruin en gaar. Verdeel alle groentes op een bord. Snijd de kip in stukjes en verdeel over de salade. Lekker met een beetje PowerSlim mosterd dille dressing.
Tip:
Bewaar de kruiden in een goed afsluitbare pot voor de volgende keer.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet
  • 75 g andijvie, grof gesneden
  • 4-5 champignons, in schijfjes
  • 1 tomaat, in stukjes
  • ¼ rode paprika, in dunne reepjes
  • ½ rode ui, in ringen
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl kipkruiden
  • Kipkruiden:
  • ½ tl marjolein
  • ½ tl oregano
  • ½ tl dragon
  • ½ tl salie
  • ½ tl rozemarijn
  • ½ tl tijm
  • ½ tl knoflookpoeder
  • ½ tl uienpoeder
  • ½ tl zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 282 Kcal
Vet 13,1 g
Koolhydraten 7,0 g
Eiwitten 31,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Andijviesalade met gegrilde kip
Uw waardering