Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Aspergesalade met mozzarella en tomaat

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwijder de houtachtige onderkant van de aspergetips en halveer ze. Laat een grillpan goed heet worden en gril de asperges circa 4 minuten. Laat even afkoelen. Meng de mozzarella, gegrilde asperges, tomaat en komkommer goed door elkaar. Maak een dressing van de olie, Italiaanse kruiden, peper en zout. Besprenkel de salade met de dressing en schep nogmaals om. Garneer met de verse munt.
Tip:
Lekker met een beetje balsamico azijn.
  • Ingrediënten:
  • 90 g mozzarella light, in stukjes
  • 100 g groene aspergetips
  • 75 g tomaten, in stukjes
  • 75 g komkommer, in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • Takje verse munt
  • Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 283 Kcal
Vet 18,7 g
Koolhydraten 8,1 g
Eiwitten 19,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Aspergesalade met mozzarella en tomaat
Uw waardering