Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Banh Xeo van ei met pittige garnalen, kip en sojascheuten

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kluts de eieren, voeg de kurkuma toe en roer nog eens goed door. Verhit voor elke omelet een theelepel kokosolie in een grote koekenpan en bak 4 keer een flinterdunne omelet. Zet deze even apart. Verhit nogmaals een theelepel kokosolie in dezelfde pan en bak de rode peper circa 1 minuut aan. Bak daarna de stukjes kipfilet met een beetje peper en zout goudbruin en gaar. Voeg de sojascheuten, champignons en de garnalen toe en bak nog circa 2-3 minuten tot de garnalen net gaar zijn. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Vul iedere omelet met de kip, garnalen, champignons en sojascheuten en klap dubbel. Bestrooi met de lente-ui en garneer met peterselie.
  • Ingrediënten:
  • 4 eieren
  • 150 g garnalen
  • 150 g kip, in stukjes
  • 400 g sojascheuten
  • 250 g champignons in stukjes
  • 1 lente-ui, in ringetjes gesneden
  • 1 rode peper, zaadjes verwijderd en heel fijn gesneden
  • 5 tl kokosolie
  • 1 tl kurkuma
  • Verse peterselie, gehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 236 Kcal
Vet 12,5 g
Koolhydraten 3,8 g
Eiwitten 26,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Banh Xeo van ei met pittige garnalen, kip en sojascheuten
Uw waardering