Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Banoffee cheesecake

Bereidingstijd 140 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de roomboter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel en op laten stijven in de koelkast. Meng de inhoud van het zakje dessert banaan en het zakje dessert karamel toffee door de platte kaas. Week ondertussen de gelatineblaadjes circa 5 minuten in een bodempje koud water. Verwarm 160 ml water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het banaan- en karameltoffeemengsel. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi het taartje voor het serveren met een beetje cacaopoeder en de chocoladeparels. Let op! Dit is een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PowerSlim afslankprogramma zit.
  • Ingrediënten:
  • 4 zakjes PowerSlim speculaas biscuitjes
  • 1 zakje PowerSlim dessert banaan
  • 1 zakje PowerSlim dessert karamel toffee
  • 1 zakje PowerSlim chocoladeparels
  • 500 g magere platte kaas
  • 2 el roomboter, gesmolten
  • 5 gelatineblaadjes
  • Cacaopoeder
Voedingswaarde
Energie
Vet 0,0 g
Koolhydraten 0,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Banoffee cheesecake
Uw waardering